Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.06.2018 17:30

14.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stařeč vyhrála v Radešínské Svratce


Branky


6

Stařečtí potrestali chyby domácích v prvním poločase a nakonec své vedení uhájili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

V Radešínské Svratce se hrálo o to, kdo do nedělního duelu s Měřínem o druhé místo tabulky půjde v lepší pozici. Domácí prohráli hlavně díky nepovedené první půli.

 

Domácí mohli hned v úvodu vést, ale Plhal Mužátka před brankou nenašel. Následně si dlouhý nákop za obranu zpracoval Martin Linhart a pohodlně překonal Chrásta - 0:1. V 11. minutě znovu propadla domácí defenziva, míč propadl k Zejdovi a ten se nemýlil - 0:2. Domácí hrozili především po standardních situacích, ale dvě hlavičky Lukáše Gabriela mířily těsně mimo. V závěru prvního poločasu propadli domácí ve středu pole a přesnou přihrávku za obranu přetavil v třetí branku Marek Bříza - 0:3. 

Domácím se obrat nepovedl

Domácí vstoupili do druhé půle s odhodláním zvrátit průběh zápasu. Hosté zalezli a zdálo se, že je otázkou času, kdy domácí sníží. Po několika závarech se prosadil v 77. minutě Pekárek, na jehož hlavičku Obůrka nedosáhl - 1:3. Čtyři minuty na to domácí sebrali hostům míč na jejich polovině a podruhé v zápase se trefil Pekárek - 2:3. Hned na to byl ve vápně faulován Mužátko, ale píšťalka hlavního sudího zůstala němá. Hosté přežili i několik dalších závarů a odvezli si tři body.

 

Domácí hrají v neděli klíčový zápas s Měřínem. Stařeč má o víkendu volno.



Ohlasy k zápasu


FK TJ Radešínská Svratka
Pavel Kříž (trenér): Pokud dostaneme takové góly jako v prvním poločase, tak budeme těžko vyhrávat. Po poločase jsme se zvedli. Škoda, že jsme první branku nevstřelili dříve. Hosté po hodině hry zalezli a úplně přestali hrát.

TJ Sokol Stařeč
František Prokop (trenér): Začali jsme velmi dobře a už po deseti minutách jsme vedli po pěkných akcích o dva góly. Využili jsme chybujíci a statickou obranu domácích. Po té domácí přidali a hrozili především po standardních situacích, kdy jsme měli několikrát i štěstí. Ještě před odchodem do šaten nám vyšla další akce a bylo to o tři branky. V druhém poločase jsme hráli hlavně na udržení stavu, což se nám málem nevyplatilo, když domácí snížili na rozdíl jedné branky a my jsme v závěru horko těžko udrželi vedení.



Sestavy


FK TJ Radešínská Svratka
P. Chrást [-] - M. Mužátko [-] , L. Gabriel [-] (59. J. Dostál [-] ) , Z. Starý [-] , R. Smejkal [-] (53. V. Skryja [-] ) , M. Drdla [-] , I. Plhal [-] , J. Chrást [-] , M. Pekárek [-] , J. Janů [-] , M. Šacl [-]

TJ Sokol Stařeč
D. Obůrka [-] - M. Bříza [-] , M. Linhart [-] , R. Ježek [-] , M. Kaňka [-] , J. Zejda [-] , L. Lauš [-] , J. Rambousek [-] , M. Vodička [-] (89. V. Smejkal [-] ) , M. Vodička [-] , O. Dvořák [-]

ŽK: 57. I. Plhal , 79. M. Drdla , 84. J. Chrást - 43. M. Bříza , 82. D. Obůrka .
Hráči zápasu: M. Pekárek - J. Zejda .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: HAVLÍN Marek - HÁJEK Kamil, NOVÁK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích