3:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2018 17:30

14.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polná si v dohrávce poradila s Rokytnicí


Branky


6

Rezerva Polné potvrdila výbornou jarní formu a porazila trápící se Rokytnici o dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Takács otevřel skóre

V Polné se utkaly týmy, které prožívají zcela odlišné jaro. Domácí rezervě divizního týmu se na jaře daří a připsala si pouze jednu prohru a dvě remízy. To hosté z Rokytnici navazují na nepovedenou druhou polovinu podzimní části a pomalu se smiřují s tím, že se po roce vrátí do okresních soutěží.

 

Domácí byli jasným favoritem a tuto předpověď začali naplňovat v 18. minutě. Po centru Polné z pravé strany chyboval hostující hráč, když nedokázal odvrátit balón, který doputoval až k Petrovi Takácsovi, který otevřel skóre - 1:0. Hosté mohli vyrovnat díky Herbrychovi, ale ten po Kašparově přihrávce trefil jen domácího brankáře Šejstala. Příležitosti měli i domácí, ale dobře zachytal Hobza, který se však zranil a zápas dochytal se zraněním prstů. Do kabin tak šli v lepší náladě domácí hráči. 

Hosté pouze korigovali

Polné se povedl i vstup do druhého poločasu. Nejprve ve 48. minutě utekl po křídle rychlonohý Vojtěch Jelínek, po jehož centru se z druhé branky v zápase mohl radovat Petr Takács - 2:0. V 62. minutě domácí zahrávali rohový kop, který přesně zakončil Jaroš - 3:0. Další šance domácích vychytal Hobza. Snížit mohli Herbrychem, ale ten znovu narazil na domácího brankáře. Hosté se nakonec dočkali alespoň čestného úspěchu, když se v 74. minutě díky přesné střele k tyči prosadil střídající Josef Železník - 3:1. Tímto výsledkem také zápas skončil.

 

Polná hostí o víkenda vedoucí celek tabulky z Rapotic. Rokytnice bude chtít na domácím hřišti obrat o body další tým z čela tabulky, kterým je Měřín.



Sestavy


Slavoj Polná B
Š. Šejstal [-] - D. Voráč [-] (46. D. Mühlfeit [-] ) , V. Jelínek [-] (76. L. Čaloud [-] ) , J. Hrdlička [-] (63. Z. Smutný [-] ) , P. Takács [-] , J. Korber [-] , D. Procházka [-] , V. Formáček [-] , J. Barák [-] , D. Jaroš [-] , D. Kratochvíl [-]

1. SK Rokytnice nad Rokytnou
L. Hobza [-] - J. Herbrych [-] , L. Hakl [-] , J. Veleba [-] (76. O. Štefánek [-] ) , M. Vahila [-] (84. D. Talpa [-] ) , A. Štefánek [-] , J. Syrový [-] (50. J. Železník [-] ) , D. Jičínský [-] , D. Kašpar [-] , R. Sochna [-] , M. Štork [-]

ŽK: 76. Z. Smutný - 21. M. Štork , 90. R. Sochna .
Hráči zápasu: Š. Šejstal , P. Takács - L. Hobza .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: POJEZNÝ Karel - ŠKORPÍK Martin, LYSÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích