Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 16:30

20.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tatran doma porazil Pohled


Branky


11

Týmy hrající kombinační fotbal se utkali na hřišti ve Ždírci nad Doubravou, kde tamější B tým přivítal čtvrtý tým tabulky z Pohledu. Přestřelku nakonec lépe zvládli domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté na konci poločasu snížili náskok

Hostující Pohled přijel i vinou vykartování hráčů z úterní dohrávky s Lípou s hodně omlazenou sestavou a podle toho se také odvíjelo celé utkání. Domácí si od prvních minut vytvořili tlak a usadili se na polovině hostujícího Pohledu. Drželi míč na svých kopačkách a kombinovali, ve 22. minutě poprvé udeřili. Malinský se protáhl po levé straně hřiště a předložil Slavíkovi míč na zlatém podnose do prázdné branky.V 31. minutě se poprvé v zápase trefil Lukáš Malinský když obešel dva protihráče a uklidil míč za tyč Růžičkovi svatyně. Domácí se již viděli v kabině a tak jim utekl hostující Luboš Venc a snížil ve 45.minutě na 2:1. S takovým výsledkem se šlo také do šaten, spokojenějším týmem ta mohli být domácí.

Hosté zaspali start a Malínský dokonal hattrick

Nástup do druhé půle měli hosté jako z hororu. Rozehraný míč se dostal ke Šnoblovi kterého domácí o míč připravili a Lukáš Malinský vstřelil svůj druhý gól v utkání - 3:1. Aby toho nebylo málo, neuplynula ani minuta a situace se opakovala znova a domácí Slavíkem zvyšují na 4:1. Domácí následně zahodili jednu šanci za druhou, míče buďto létaly mimo nebo do rukavic brankáře Růžičky a tak uhodilo na druhé straně. Střídající Eis si zasekl ve vápně míč a levačkou ho uklidil do Fouskovi svatyně. Následně domácí pohrdají i penaltou když ždíreckého Zahradníka vychytal brankář Růžička. na konci utkání uzavřel Malínský hattrick a Luboš Venc svým druhým gólem v zápase upravil na konečných 5:3. Všechny tři body tak zřejmě po zásluze zůstali ve městě na řece Doubravě.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Pohled
Jan Růžička, hráč: Přijeli jsme do Ždírce s poměrně omlazenou sestavou a od toho se také celé utkání odvíjelo. Domácí ze začátku měli tlak. Náš vstup do druhého poločasu byl jako z hororu, když jsme dostali dva góly.



Sestavy


TATRAN Ždírec nad Doubravou B
R. Fousek [-] - L. Malínský [-] , P. Pátek [-] (46. J. Zahradník [-] ) , T. Máša [-] , M. Slavík [-] (67. L. Dočekal [-] ) , P. Čalkovský [-] , J. Tlustý [-] , P. Fajt [-] (59. M. Vomela [-] ) , F. Němec [-] , Z. Pleva [-] , J. Veselský [-]

TJ Sokol Pohled
J. Růžička [-] - V. Pospíchal [-] - M. Krpálek [-] , J. Miřátský [-] (60. P. Eis [-] ) , L. Šikner [-] , T. Šnobl [-] (77. L. Pokorný [-] ) , L. Venc [-] , P. Siebenbürger [-] , M. Sobotka [-] , M. Sobotka [-] (74. J. Neubauer [-] ) , P. Rérych [-]

ŽK: 62. J. Zahradník .
Hráči zápasu: L. Malínský , M. Slavík - L. Venc .
Místo: Ždírec nad Doubravou. Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů