Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2018 16:00

19.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový Rychnov vykradl A. Důl


12

Překvapivý výsledek se zrodil v Antonínově Dole, odkud po boji odjel se všemi body Nový Rychnov za vítězství 4:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení

Pátý tým z Antonínova Dolu, nabitý zkušenými a spíše staršími hráči, přivítal v rámci 19. kola na svém pěkném domácím trávníku tým TJ Start Nový Rychnov. Oba týmy zatím mají formu jako na houpačce, jedno kolo jsou schopni vyhrát, druhé prohrát. Houževnatý hostující tým z Nového Rychnova má zatím vcelku povedené výsledky, prohrál s rezervami Ždírce a Humpolce, ale připsal si například důležitý skalp třetích Habrů. Domácí tým TJ Sklo Bohemia Antonínův Důl vstoupil do zápasu s lehce přeskládanou sestavou, někteří hráči nenastoupili na svých postech. A tyto machinace se sestavou se A. Dolu příliš nevyvedly - v 13. minutě se prosadil hostující David Brtnický poprvé - 0:1. V 24. minutě zmrazil domácí podruhé opět mladík David Brtnický - 0:2. No a když hosté ve 40. minutě šli do trojbrankového vedení zásluhou Vojtěcha Březiny, domácí byli zralí na ručník - 0:3. Naštěstí pro ně alespoň zanedlouho snížili zásluhou Petra Vorálka - 1:3. Za takového stavu se šlo i do šaten o poločase.

Domácí už náskok nestáhli

O poločase domácí vystřídali, přeskládali sestavu zpátky do zajetých kolejí a najednou to šlo, domácí byli aktivnější. Podařilo se jim snížit v 57. minutě zásluhou Filipa Gavelléra, jenže dále se houževnatý soupeř z Nového Rychnova bránil statečně. A když v 84. minutě vrátil svým hattrickem dvoubrankové vedení po neskutečné hrubce jednoho z domácích beků David Brtnický, už to vypadalo, že si hosté odvezou tři body. Domácí už se na konci zápasu zmohli jen na snížení na 3:4 zásluhou Zdeňka Tichánka.



Ohlasy k zápasu


TJ Sklo Bohemia Antonínův Důl
Vladislav Čurda, trenér: Hosté se v první půli dostali třikrát za půlku, dali nám tři góly díky lepšímu důrazu. Druhý poločas jsme udělali fatální chybu a dostali čtvrtý gól. Celkově nás Nový Rychnov předčil v agresivitě (důkazem jsou i dvě červené za fauly) a v rychlosti.




Sestavy


TJ Sklo Bohemia Antonínův Důl
Z. Šimek [-] - V. Čurda [-] , D. Všohájek [-] - Z. Tichánek [-] , M. Šancl [-] , P. Vorálek [-] (84. L. Pirožek [-] ) , L. Slavík [-] , Z. Duba [-] (51. D. Volák [-] ) - L. Kovačík [-] (46. F. Gavallér [-] ) , L. Krejčí [-] , L. Zdarsa [-] -

TJ Start Nový Rychnov
M. Faltýnek st. [-] - J. Kratochvíl [-] , J. Červenka [-] , D. Brtnický [-] , O. Kratochvíl [-] , J. Brož [-] , D. Karpíšek [-] , M. Faltýnek ml. [-] , V. Mareš [-] , D. Šustr [-] , V. Březina [-] (48. T. Blažek [-] )

Hráči zápasu: P. Vorálek - D. Brtnický .
Místo: Antonínův Důl. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Sýkora Tomáš - KŘÍŽ Ivo, JUŘÍČEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Daniel Procházka

Expert: Adam Beránek
Tip experta: výhra domácích

Antonínův Důl hraje hezký fotbal a myslím, že mu bude soupeř vyhovovat. I proto si myslím, že v pohodě vyhraje. 4:1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích