Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 16:00

19.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rérych z Pohledu hattrickem sestřelil Herálec


Branky


12

Čtvrtý Pohled zajížděl k dalšímu utkání do Herálce a i díky hattricku Pavla Rérycha si vezou tři body za vítězství 4:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pohled nakročil k vítězství

V rámci 19. kola a za pěkného slunečného počasí přivítal do té doby jedenáctý Herálec, který se v minulém kole po dlouhé době strávené na místě dvanáctém vyšrouboval o příčku výše místo týmu z Lučice. A na svého soupeře vyrukoval i se stálicí v sestavě a nejstarším hráčem soutěže Pavlem Paclíkem, který je ve svých třiapadesáti letech stále aktivním fotbalistou - nevídané! To Pohled se nachází v jiných patrech tabulky, přestože kvůli rekonstrukci hřiště hraje všechny zápasy na jaře na hřištích soupeřů, docela v pohodě si upevňuje čtvrté místo v tabulce před dotírajícím se Antonínovým Dolem. Do Herálce navíc přijel nabuzen výhrou 4:1 ze hřiště Tisu.

A pohledští také do zápasu vstoupili lépe, protože už v sedmé minutě rozjásal hostující tým Petr Slanař, když se naskočil na zahrávaný roh a hlavičkou uklidil míč za záda brankáře domácích Bradáče - 0:1. Už v 16. minutě přidal další gól do sítě Herálce hostující snajpr Pavel Rérych - 0:2. V tu chvíli to na hřišti vypadalo v jasnou záležitost v podání Pohledu, který hrál pěkný kombinační fotbal po zemi a herálecké příliš k ohrožení brankáře Vašíčka nepouštěl. Do kabin o poločase tak mohli jít hosté spokojení.

Rérych dokonal hattrick

Jestliže první poločas byl v podání hostů více než dobrý, ten druhý už tolik ne. Hosté přestali hrát svůj kombinační fotbal a začali kopat dlouhé míče dopředu, což příliš úspěchu nepřineslo. Tak s výstrahou přišli domácí, kapitán Ondřej Ganobjak snížil v 80. minutě na 1:2. Chvíli se hosté museli strachovat o výsledek, ale když v 89. a minutu na to dvakrát skóroval Pavel Rérych a dokonal tak svůj hattrick, bylo rozhodnuto. Domácí se tak díky výhře Lučice vrátili zpět na 12. pozici v tabulce.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Pohled
Petr Slanař, hráč: První poločas byl v naší režii, hráli jsme pěkný kombinační fotbal dali 2 góly ale po přestávce jsem úplně vypadli z role, začali jsme nakopávat dlouhé balony a domací se toho chytili snížili na rozdíl jedné branky naštěstí ze dvou brejků jsme skórovali a zvítězili.



Sestavy


TJ Sokol Herálec
J. Bradáč [-] - T. Klement [-] , V. Ulrich [-] , P. Paclík [-] , O. Ganobjak [-] - J. Stojan [-] (77. M. Stoličný [-] ) , O. Král [-] , J. Kohout [-] , J. Pátek [-] - A. Ježek [-] (46. F. Buben [-] ) , M. Dvořák [-]

TJ Sokol Pohled
J. Vašíček [-] - V. Pospíchal [-] - D. Klement [-] , J. Hospodka [-] (86. J. Miřátský [-] ) , V. Gruber [-] , P. Bártík [-] , P. Siebenbürger [-] , M. Sobotka [-] (67. T. Šnobl [-] ) , M. Sobotka [-] , P. Rérych [-] , P. Slanař [-]

Hráči zápasu: O. Ganobjak - J. Vašíček , P. Rérych , P. Slanař .
Místo: Herálec. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Daniel Procházka

Expert: Adam Beránek
Tip experta: výhra hostů

Pohled má na jaře těžký los, protože kvůli rekonstrukci hřiště hraje všechny zápasy venku. Herálec se v posledních zápasech sice chytil a když získává body, tak většinou doma, ale myslím si, že Pohled díky kvalitě kádru zvítězí a to dokonce výrazným rozdílem. 0:4

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů