0:5
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 16:30

24.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černíč si dojela do Batelova pro postupové razítko


Branky


36. M. Borkovec , 62. M. Brom , 75. J. Anděl , 82. F. Distel , 86. T. Lojka
0

Černíč nenechala nic náhodě, v Batelově si s chutí zastřílela a po prohře Puklic v Bítovčicích už je jasné, že v příští sezóně budou diváci v Černíči chodit na bétřídní fotbal. Pro domácí je konečný výsledek až příliš krutý, ale fotbal se hraje na góly a ty dávali pouze hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V Batelově se hrál vyrovnaný první poločas prakticky bez šancí. Vyjímkou byla 36. minuta, kdy hosté otevřeli skóre po střele Borkovce zpoza šestnácky, kterou domácí hráč tečoval do protipohybu brankáře. Jednobrankovým náskokem také první půle skončila. I z počátku druhého poločasu se hrál velmi vyrovnaný zápas. Jenže pak se začaly dít věci! A nutno dodat, že všechny v neprospěch domácích, kterým tentokrát fotbalový bůh nepřál. V 62. minutě využil nedorozumění domácích obránců Brom a zvýšil na 2:0. Od tohoto momentu hosté hru kontrolovali a z rychlých kontrů skóre narostlo až na hrozivých 0:5. Domácí si ve druhém poločase také dokázali vytvořit šance, ale proti střelcům stála tyč a břevno. Ač se to podle výsledku nezdá, Batelov nesehrál špatný zápas, ale fotbal je někdy krutý, domácí si rozhodně čestný úspěch zasloužili.



Ohlasy k zápasu


1. FC Batelov
Zdeněk Kapoun , trenér Batelova:: Pro domácí až moc krutý výsledek. Obraz hry tomu vůbec neodpovídal. Do druhé inkasované branky jsme byli Černíči minimálně vyrovnaným soupeřem. Po druhé inkasované brance jsme odpadli a zápas se pouze dohrával. Gratulujeme hostům k postupu.




Sestavy


1. FC Batelov
O. Kaňkovský [-] - Z. Poledna [-] (46. M. Maryška [-] ) , T. Hron [-] , D. Ramach [-] , M. Houzar [-] - M. Musil [-] , J. Hradecký [-] (70. O. Beseda [-] ) , L. Kapoun [-] , P. Urbánek [-] - L. Hybner [-] , K. Havlíček [-]

TJ Podyjí Černíč
K. Novák [-] - V. Leitkep [-] , D. Lovětínský [-] , M. Borkovec [-] , P. Novák [-] - T. Lojka [-] , M. Brom [-] (65. F. Distel [-] ) , P. Čermák [-] , M. Leitkep [-] - P. Novák [-] (40. Z. Janoušek [-] ) , J. Anděl [-]

ŽK: 54. M. Houzar .
Hráči zápasu: M. Houzar - M. Borkovec , D. Lovětínský .
Místo: Batelov. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.