4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2018 15:00

18.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štoky nadále suverénní


Branky


7. A. Dáňa , 48. J. Holík , 50. J. Žíla (p.) , 66. J. Dáňa
10

Štoky jsou zatím na jaře k nezastavení - v předchozích třech zápasech vstřelili vždy alespoň čtyři branky a nejinak tomu bylo teď. Tentokrát čtyři branky schytal tým z Lučice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lučice hrála vyrovnanou partii

Lučici se na jaře zatím příliš nedaří, mají velké množství zraněných hráčů a není tak schopna porážet týmy, které na podzim porážela. Ovšem v minulém kole svitla lučickým naděje, když uhrála doma bod proti lídrovi tabulky z Humpolce. Jenže Štoky, ty jsou na jaře jiná třída. V předchozích třech utkáních na jaře nastřílely svému soupeři vždy alespoň 4 góly! Nečekalo se jednoduché utkání pro domácí, ale málokdo věřil, že domácí nezvítězí. Utkání se hrálo za teplého slunečného počasí. Po úvodním oťukávání obou soupeřů se v 7. minutě dostal na hranici vápna ke střele Aleš Dáňa a přesnou střelou  k tyči dostal domácí do vedení - 1:0. Pak nepatrně převzalo iniciativu mužstvo z Lučice. Lučice se prezentovala  aktivní silovou hrou, díky které si vytvořila  i několik slibných šancí. Tyto šance ale řešila nepřesným zakončením, nebo je  zlikvidoval výborně chytající golman Štoků Oldřich Uhlíř. A ani Oldřich Uhlíř, ani jeho protějšek Zdenek Rýdl nedopustili změnu stavu.

Štoky si rázně došly pro vítězství

Do druhého poločasu Štoky nastoupily s velkým náporem, který hned po rohu v 48 min zúročily gólem Jaroslava Holíka na 2:0. V 50 min byl  Tomáš Gleixner zastaven faulem v pokutovém území a byla nařízena penalta. Osvědčený střelec a kapitán Jan Žila zvýšil na 3:0. V podstatě bylo o zápase rozhodnuto, i když se na obou stranách museli oba výborně chytající gólmani blýsknout pěknými zákroky. V 66 min střídající hráč Jindřich Dáňa upravil na konečných 4:0. Štoky tak i nadále pokračují v krasojízdě soutěží a i počtvrté na jaře berou tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štoky
David Kunc, hráč: Mužstvo Lučice i přes konečný nelichotivý výsledek předvedlo dobrou hru, prezentovalo se aktivní silovou hrou, díky které si vytvořilo i nějaké šance a určitě potrápí další mužstva.




Sestavy


TJ Sokol Štoky
O. Uhlíř [-] - J. Lóži [-] , J. Žíla [-] (79. D. Kunc [-] ) , J. Holík [-] , P. Bošacký [-] (65. P. Vodička [-] ) , T. Gleixner [-] (50. J. Dáňa [-] ) , A. Dáňa [-] , L. Havel [-] , T. Kubát [-] , D. Šprla [-] , M. Miksa [-]

TJ Sokol Lučice
Z. Rýdl [-] - M. Lančarič [-] , P. Blažek [-] , D. Jiráček [-] , F. Jonáš [-] , J. Kolář [-] , N. Vrána [-] , J. Zvolánek [-] , J. Pavlík [-] , M. Krupička [-] , M. Mazuch [-] (77. D. Megela [-] )

ŽK: 49. D. Šprla , 83. P. Vodička - 13. N. Vrána , 30. J. Kolář .
Hráči zápasu: O. Uhlíř , D. Šprla - Z. Rýdl .
Místo: Štoky. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Daniel Procházka

Expert: Jan Žila
Tip experta: výhra domácích

Máme silný tým a vítěznou sérii v zádech. Věřím, že zvítězíme.

Tip: výhra domácích

Jasná výhra domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích