Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 15:00

18.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový Rychnov těsně prohrál v Humpolci


10

S cílem překvapit favorita a odvézt si domů nějaké body přijel Nový Rychnov do Humpolce, kde se utkal s tamní juniorkou. A bojoval statečně, nakonec však o gól prohrál.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení

Juniorka Humpolce v minulém kole zaváhala na hřišti Lučice, která hrála v oslabené sestavě a díky remíze ztratila dva body. To Nový Rychnov přijel nabuzen dvěmi vítězstvími proti týmům z vyšších pater tabulky, nejdříve vynuloval třetí Habry, pak porazil doma Rozsochatec. Přesto favoritem utkání byl domácí Humpolec B, který také utkání začal aktivněji než hosté z Nového Rychnova. Jenže bohužel doplatil na mizerné zakončení. Z několika šancí, do kterých se dostal domácí Kratochvíl, kapitán Beránek a Štěpán, vytěžili pouze jediný gól, když po akci po levé straně našel Kratochvíl na zadní tyči Pavla Štěpána a ten uklidil míč do hostující svatyně - 1:0. A s takovým výsledkem se šlo i po 45 minutách hry do šaten.

Fikarův gól byl vítězným

Druhý poločas začali lépe hostující borci z Nového Rychnova a než se domácí stačili rozkoukat po příchodu na hřiště, hosté jim upláchli a po rychlém brejku zakončeném Martinem Faltýnkem bylo skóre nerozhodné - 1:1. Jenže ani domácí nečekali s odpovědí nikterak dlouho, v 50. minutě po ose Žatečka - Štěpán - Adam Beránek, kdy poslední jmenovaný akci zakončoval a vyslal domácí podruhé v zápase do vedení - 2:1. O deset minut později přidali domácí další gól, po závaru před brankou Rychnova se nejlépe zorientoval Petr Fikar a vypadalo to na poklidné dohrání utkání - 3:1. Ale opět hosté bleskově odpověděli, když se nevídaně přímo z rohu trefil Vojtěch Březina - 3:2. Domácí pak pálili jednu šanci za druhou, ale hosté se naštěstí k vyrovnání nezmohli. Juniorka Humpolce tak bere další důležité body do boje o čelo tabulky.



Ohlasy k zápasu


AFC Humpolec B
Imrich Brdečka, trenér: Vstoupili jsme do zápasu lépe než soupeř, jenže opět jsme neproměnili vytvořené šance. Naštěstí však bereme vítězství, a tím pádem další tři důležité body do boje o čelo tabulky.




Sestavy


AFC Humpolec B
Š. Michut [-] - T. Doležal [-] , J. Prokop [-] , J. Málek [-] , P. Fikar [-] - J. Žatečka [-] (74. Š. Eremka [-] ) , P. Štěpán [-] , D. Kříženecký [-] , J. Benáček [-] (46. D. Maršík [-] ) - M. Kratochvíl [-] , A. Beránek [-] -

TJ Start Nový Rychnov
J. Holan [-] - J. Kratochvíl [-] , J. Červenka [-] , D. Brtnický [-] , O. Kratochvíl [-] , K. Nevěčný [-] , D. Karpíšek [-] , M. Faltýnek ml. [-] , M. Klouda [-] , D. Šustr [-] , V. Březina [-]

Hráči zápasu: P. Štěpán , P. Fikar - M. Faltýnek ml. .
Místo: Humpolec. Počet diváků: 52. Rozhodčí: Nenadál Pavel - BLOUDEK Ondřej, ŠENIGL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Daniel Procházka

Expert: Jan Žila
Tip experta: výhra domácích

Tady není o čem diskutovat, jasná jednička.

Tip: výhra domácích

Jasná výhra domácích.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích