0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2018 15:30

17.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Habry vyhrály v Antonínově Dole


Branky


15

Jeden ze šlágrů kola se očekával v Antonínově Dole, kam zajížděly hostující Habry. Souboj pátého se čtvrtým týmem tabulky nakonec lépe zvládly Habry, kterým stačil jediný gól k zisku všech bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bártíkův gól byl nakonec vítězným

Antonínův Důl zatím v jarní části sezóny nenašel ve svých soupeřích přemožitele, jen v prvním kole si rozdělil body s Tisem, ale pak už svým týmům uzmul body všechny tři, čímž si tedy upevnil páté místo tabulky. To Habry začaly dost podobně - v prvním jarním kole braly bod za remízu s jedním z favoritů soutěže Humpolcem B, jenže následující dva zápasy se týmu z Havlíčkobrodska nevyvedly, když si přivezl výprask z Rozsochatce a poté prohrál doma s Novým Rychnovem.

V lepším rozpoložení se tak nacházeli domácí, ale na hřišti to vypadalo trošku jinak, hlavně od 20. minuty, kdy po chybě domácí obrany využil zaváhání Jan Bártík a hosté tak šli do vedení - 0:1. Pak se domácí zlepšili a svého soupeře zatlačili, vypracovali si i nějaké šance, ale vyrovnat se jim nepodařilo. Do kabin o poločase se tak šlo za stavu 0:1, s tím mohli být hosté spokojeni.

V druhém poločase již gól nepadl

Druhý poločas se nesl v podobném duchu jako konec toho prvního, domácí se snažili tlačit dopředu, ale prosadit se přes urputně bránící hosty, se jim nedařilo. Hostům se tak potvrdilo, že "účel světí prostředky", protože bránu soupeře ohrozili pouze sporadicky, přesto si vezou z Antonínova Dolu, odkud se body vozí těžko, důležité vítězství a vrací se do bojů o postup. Habry tak i podruhé v sezóně porazily Antonínův Důl, tentokrát nejtěsnějším možným výsledkem. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sklo Bohemia Antonínův Důl
Vladislav Čurda, trenér: Habry měly jednu jedinou šanci po hrubé chybě domácí obrany, kterou dokázaly 100% využít. Jinak Habry,které se vyhřívají na třetím místě tabulky ani jednou nevystřelily na domácího brankaře, nic nevymyslely. Je to pouze mužstvo běžců. Fotbal nemá logiku. Pro mne nepochopitelné, stejně jako jejich nesportovní chování a vulgarita.




Sestavy


TJ Sklo Bohemia Antonínův Důl
M. Hanusek [-] - L. Pirožek [-] (78. Z. Duba [-] ) - L. Slavík [-] , Z. Tichánek [-] , M. Kříž [-] , P. Vorálek [-] - D. Volák [-] (60. L. Kovačík [-] ) , M. Šancl [-] , L. Krejčí [-] , F. Gavallér [-] - L. Zdarsa [-]

TJ Sokol Habry
V. Krátký [-] - M. Vlček [-] , J. Řezníček [-] , M. Janouch [-] , R. Krátký [-] - P. Vlášek [-] , P. Vlček [-] , L. Desenský [-] (90. M. Rainiš [-] ) , F. Fanta [-] - J. Bártík [-] (88. M. Bernat [-] ) , L. Vavřička [-] (57. V. Bělák [-] )

ŽK: 87. P. Vlček .
Hráči zápasu: V. Krátký , J. Bártík .
Místo: Antonínův Důl. Počet diváků: 123.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
16. 4. 2018 14:59
Habry měly jednu jedinou šanci po hrubé chybě domácí obrany,kterou dokázaly 100% využít. Jinak Habry,které se vyhřívají na třetím místě tabulky ani jednou nevystřelily na domácího brankaře,NIC nevymyslely. Je to pouze mužstvo běžců. Fotbal NEMÁ LOGIKU. Pro mne NEPOCHOPITELNÉ !!! Stejně jako jejich nesportovní chování a vulgarita !!! C.E

Tip: výhra domácích

Daniel Procházka

Expert: Zdeněk Pleva
Tip experta: výhra domácích

V Antonínově Dole jsou super fotbalisti, zkušení, Habrům to teď moc nejde, takže tipuji, že domácí vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů