J. Havel 11.
1:2
(1:2)
13. J. Zezulák
21. P. Šidlák (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2018 15:30

17.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tis i podruhé v sezóně porazil Lípu


Branky


11. J. Havel - 13. J. Zezulák , 21. P. Šidlák (p.)
14

Tis na jaře ještě neprohrál, teď zavítal k těžkému utkání do Lípy a navázal zde na svou sérii a odvezl si domů všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté během třinácti minut otočili stav

Další souboj dvou týmů s podobným bodovým ziskem. Před zápasem jen těžko odhadovat, kdo by mohl být pro toto utkání favoritem. Lípa sehrála na jaře do této doby jen dvě utkání, porazila Lučici a prohrála s favoritem soutěže Štoky. To hosté z Tisu odehráli utkání tři, v tom první si připsali bod za remízu proti silnému Antonínovu Dolu, ve druhém další bod za remízu se Starým Ranskem a pak porazili poslední Černovice. Napovědět mohly úvodní minuty utkání, do kterého lépe vstoupili domácí z Lípy, kteří se zásluhou Jakuba Havla, který se pěkně trefil z přímého kopu, dostali do vedení - 1:0. Jenže dvě minuty na to, v 13. minutě, šel vysoký centrovaný míč do malého vápna domácích a brankář Vašák vyběhl pozdě a tak se prosadil kapitán hostů Josef Zezulák - 1:1. O osm minut později bylo domácím ještě hůř, když nešťastně faulovali na hraně vápna a rozhodčí ukázal na penaltový puntík. Penaltu proměnil Petr Šidlák a hosté šli do vedení - 1:2. Pak už zápas příliš fotbalové krásy nepřinesl.

Bojovné utkání už branku nepřineslo

A pěknou podívanou si hrstka diváků nemohla vychutnat ani ve druhém poločase, protože z utkání se stal spíše boj. Hosté urputně bránili a domácí se jen těžko dostávali do šancí. A když už, tak jim stál v cestě hostující brankář Sojka, nebo neschopnost trefit zařízení. Tak Lípa ani napodruhé v sezóně na Tis nevyzrála a po podzimním debaklu 1:6 tentokrát prohrála 1:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lípa
Josef Kutrvašl, trenér: Tis byl lepší a tak vyhrál. My jsme se dostali do vedení, chvilku na to náš gólman zaspal, dostali jsme gól, pak nešťastný zákrok ve vápně, proměněná penalta a pak už to nebyl fotbal, pak už to byl boj.




Sestavy


TJ Sokol Lípa
P. Vašák [-] - P. Bouda [-] (67. J. Čížek [-] ) , F. Sochor [-] (81. P. Souček [-] ) , L. Starý [-] , J. Kutlvašr [-] , F. Šimek [-] , M. Prokš [-] , J. Havel [-] , M. Fejt [-] , T. Vendl [-] , M. Špinar [-]

TJ Tis
J. Sojka [-] - J. Bárta [-] , P. Šiška [-] , J. Zezulák [-] , J. Rosecký [-] , J. Novotný [-] (81. ) , J. Miřátský [-] , P. Šidlák [-] (61. V. Pavlas [-] ) , P. Benák [-] , J. Hortenský [-] (88. M. Kozlík [-] ) , F. Vala [-]

ŽK: 44. M. Prokš , 90. J. Kutlvašr - 44. J. Miřátský .
Hráči zápasu: L. Starý - P. Šidlák .
Místo: Lípa. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Půlpán Ondřej - JANOVSKÝ Aleš, DOČKAL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Daniel Procházka

Expert: Zdeněk Pleva
Tip experta: výhra hostů

Tis má mladý, šikovný tým, takže si myslím, že v Lípě vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích