Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 16:30

24.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výhru Cejle režíroval kanonýr Čáp


0

Cejle v duelu s rezervou Rantířova znovu potvrdila, že doma v této sezóně body rozdává jen málokdy. Zápas to byl ale dlouho vyrovnaný, hosté si pod sebou podřízli větev až dvojnásobným vyloučením.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve velmi bojovném zápase byli od počátku šťastnější domácí a ti se také dostali do jednobrankového vedení. Ve druhém poločase se hrál vyrovnaný zápas, ale hosté hru výrazně přitvrdili. Jenže rozhodčí Havlín tuto příliš tvrdou hru nechtěl tolerovat a po dvojnásobném vyloučení bylo o třech bodech pro domácí definitivně rozhodnuto. Opravdu výborný výkon podal na straně domácích kanonýr Dalibor Čáp, který zaznamenal v barvách Cejle už svojí 103 branku za necelé 3 sezony. Dříve narození fanoušci si vzpomenou při tomto brankostroji na Gerda Mullera a ti mladší budou Dalibora srovnávat s Ronaldem, každopádně tato bilance je hodna obdivu.



Ohlasy k zápasu


TJ Cejle
Zdeněk Dubec, trenér Cejle:: Pro nás to nebyl jednoduchý zápas. První poločas byl vyrovnaný, pak nám to hosté ulehčili dvojnásobným vyloučením. Z našich hráčů bych chtěl vyzdvihnout Dalibora Čápa, který nám svými brankami velmi pomáhá.




Sestavy


TJ Cejle
P. Lačný [-] - L. Vítů [-] , R. Havlíček [-] , M. Bednařík [-] , J. Havel [-] (88. J. Špindler [-] ) - J. Fišer [-] , J. Bednařík [-] , L. Slavětinský ml. [-] (80. M. Kalaš [-] ) , P. Dolejší [-] - M. Radouš [-] , D. Čáp [-]

TJ Ježek Rantířov B
D. Fous [-] - .. Kulhánek [-] , K. Hula [-] , M. Chroustovský [-] , .. Vlček [-] - M. Pecha [-] , M. Horáček [-] , M. Vaňkát [-] , P. Cibulka [-] - M. Benda [-] , .. Vondruška [-]

ČK: 61. .. Vlček , 70. .. Kulhánek .
Hráči zápasu: D. Čáp .
Místo: Cejle. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.