1:1
(0:1)
39. A. Beránek (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2018 15:30

17.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lučice vydřela bod s prvním Humpolcem


Branky


60. M. Lančarič - 39. A. Beránek (p.)
14

Hosty z Humpolce čekal první venkovní zápas v jarní části sezóny a vůbec první hra na přírodní trávě. Lučice se potýká s velkou marodkou, nakonec ale ze zápasu se silným soupeřem vyválčila bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení

Domácí Lučice má poměrně rozsáhlou marodku, zatímco "béčko" Humpolce má na jaře formu a očekávalo se tedy, že by mělo i z Lučice přivést tři body. Jenže hosty nečekalo nic jednoduchého, bylo to pro ně teprve první utkání hrané na přírodní trávě, předchozí duely odehráli na umělé trávě před vlastními fanoušky. Přesto hosté začali lépe než domácí, lépe kombinovali a dostávali se do pokutového území soupeře, ale průniky Paťhy a Vrátného byly zastaveny v šestnáctce domácích diskutabilním způsobem, který ale rozhodčí Krejčí vyhodnotil jako regulérní. Domácí Lučice vsadila na důraz a nasazení, což dělalo hostujícímu Humpolci značné problémy. A další problém přišel po čtvrthodině hry, kdy se po ostrém zákroku domácího obránce zranil klíčový útočník Paťha a musel být vystřídán. Přesto šli hosté do vedení, když po dalším faulu na pronikajícího Kratochvíla proměnil humpolecký kapitán Adam Beránek pokutový kop - 0:1. Pro domácí studená sprcha necelých pět minut před odchodem do šaten. 

 

Domácím se podařilo vyrovnat

Ve druhém poločase domácí pokračovali v důrazné hře, na kterou nemohli humpolečtí příliš nalézt recept a ani přes převahu se jim nepodařilo prosadit v koncovce. Tak trestali domácí a po čtvrthodině hry druhého dějství po dlouhém nákopu a odraženém míči k Martinu Lančaričovi dopravili míč do sítě, i když s notnou dávkou štěstí vyrovnali na 1:1. V závěrečném náporu neproměnil humpolecký Maršík Beránkův pas na zadní tyč a ani dva trestné kopy nepřinesly kýženou branku Humpolce. Domácí Lučice tak obrala lídra tabulky o body a připsala si nadějný výsledek do další části soutěže. 

 



Ohlasy k zápasu



AFC Humpolec B
Imrich Brdečka: Dnes jsme byli lepším týmem, dá se říct, že Lučice bod získala a Humpolec naopak dva ztratil. Domácí hráli důrazně a to nám nadělalo velké problémy, nedokázali jsme se prosadit.



Sestavy


TJ Sokol Lučice
Z. Rýdl [-] - P. Blažek [-] , M. Lančarič [-] (88. D. Jiráček [-] ) , F. Jonáš [-] , M. Hübner [-] , N. Vrána [-] , Z. Pecha [-] , J. Zvolánek [-] , M. Krupička [-] , J. Pavlík [-] , M. Mazuch [-] (84. J. Kolář [-] )

AFC Humpolec B
Š. Michut [-] - T. Doležal [-] , J. Prokop [-] , T. Vrátný [-] , P. Fikar [-] - M. Kratochvíl [-] , J. Paťha [-] (16. Š. Eremka [-] ) , J. Žatečka [-] , D. Kříženecký [-] , D. Maršík [-] - A. Beránek [-] -

ŽK: 22. M. Mazuch , 34. Z. Pecha - 58. J. Prokop , 87. Š. Eremka , 90. J. Žatečka , 90. P. Fikar .
Hráči zápasu: Z. Rýdl , M. Lančarič - M. Kratochvíl .
Místo: Lučice. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Daniel Procházka

Expert: Zdeněk Pleva
Tip experta: výhra hostů

Hosté jsou první a to v Lučici potvrdí.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů