0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2018 15:30

16.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tatran podlehl Antonínovu Dolu nejtěsnějším možným výsledkem


Branky


11

Obě mužstva šla do zápasu posilněna vítězstvími z minulého kola. Dle postavení v tabulce je na tom lépe Antonínův Důl, kterému nakonec jediná branka stačila k tříbodovému zisku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase diváci branku neviděli

Začátek zápasu mezi Ždírcem nad Doubravou, posilněným výhrou 4:1 z Nového Rychnova, a týmem Sklo Bohemia Antonínův Důl, který rozdrtil v minulém kole Herálec v poměru 8 ku 1, probíhal v klidném tempu bez větších šancí. Po třech domácích střelách, které hostujícího brankáře neohrozili přišla velká šance hostí, ale to se zaskvěl domácí brankář Fousek a soupeře vychytal. Domácí pak ani z mírného tlaku nevytěžili potřebný gól a do šaten se tak šlo za nerozhodného stavu bez jediné vstřelené branky. 110 diváků tak zatím branku nevidělo.

Jediný gól stačil hostům ke třem bodům

Druhý poločas začal velmi z ostra, hrálo se nahoru - dolu, šance se střídali na obou stranách. Takový fotbal se musel nezaujatému divákovi jistě líbit, funkcionáře na lavičkách však museli jak se říká omývat. Čím více čas plynul, tím více to vypadalo, že kdo dá první gól, ten vyhraje. A to se nakonec také potvrdilo. Pro domácí přišel nešťastný moment v 74. minutě, kdy se k trestnému kopu postavil zkušený fotbalista Zdeněk Tichánek, jehož pokus si nešťastně srazil do sítě domácí brankář Fousek. Závěrečný tlak domácích přinesl ještě mimojiné šanci Slavíka, Malínského a Břizy, ale ani jeden z nich dobře nezakončil. Utkání tak skončilo nejtěsnějším možným výsledkem - 0:1 pro hosty, kteří si tak vezou domů důležité tři body a pokračují v pronásleování první čtyřky týmů.



Ohlasy k zápasu


TATRAN Ždírec nad Doubravou B
Zdeněk Pleva, hráč: Velice vyrovnané utkání nakonec rozhodla chyba našeho gólmana. První poločas jsme byli mírně lepší, ale nevytvořili jsme si nějakou pořádnou šanci. Druhý poločas se šance střídali na obou stranách.




Sestavy


TATRAN Ždírec nad Doubravou B
R. Fousek [-] - J. Tlustý [-] (81. L. Marek [-] ) , L. Malínský [-] , T. Máša [-] , J. Zahradník [-] , P. Čalkovský [-] , P. Pátek [-] , J. Matějka [-] (33. P. Fajt [-] ) , M. Slavík [-] (75. D. Bříza [-] ) , Z. Pleva [-] , L. Dočekal [-]

TJ Sklo Bohemia Antonínův Důl
Z. Šimek [-] - L. Zdarsa [-] , V. Čurda [-] , D. Všohájek [-] (32. L. Pirožek [-] ) - P. Vorálek [-] , L. Slavík [-] , Z. Duba [-] (89. L. Kovačík [-] ) , M. Kříž [-] , Z. Tichánek [-] - F. Gavallér [-] (90. T. Satrapa [-] ) , M. Šancl [-]

ŽK: 63. L. Dočekal , 77. J. Tlustý , 83. Z. Pleva , 87. L. Malínský , 87. J. Zahradník - 80. M. Šancl , 85. L. Slavík .
Hráči zápasu: Z. Šimek , Z. Tichánek .
Místo: Ždírec nad Doubravou. Počet diváků: 110.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Daniel Procházka

Expert: Josef Kutrvašl
Tip experta: remíza

Tady tipuji remízu. Antonínův Důl není jednoduchý soupeř, mají spoustu výborných fotbalistů a i venku dokáží body uhrát.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích