Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2018 15:30

15.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tatran loupil v Novém Rychnově


0

Zápas dvou sousedů v tabulce vyzněl možná trošku nečekaně lépe pro hostující Tatran Ždírec nad Doubravou, který v Novém Rychnově dokázal získat všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tatran vstřelil v rozmezí dvou minut dvě branky

Důležité utkán tzv. o šest bodů se odehrálo v Novém Rychnově. Na podzim doma vyhrál Ždírec nad Doubravou nad svým sokem v poměru 5:2. Přesto šel tým ze Ždírce do zápasu s respektem a trpělivě vyčkával. Ze začátku utkání byla hra vyrovnaná, několik šanci zaznamenaly obě dvě mužstva. Ždírec chtěl co nejdříve strhnout vedení na svou stranu a to se mu také povedlo. Po několika šancích se dočkal v 32. minutě, kdy se prosadil Martin Slavík - 0:1. O necelé dvě minuty později se hosté radovali znovu, tentokrát byl v akci Lukáš Malínský a s domácími to vypadalo špatně - 0:2. Více se už v první poločase neudálo.

 

Červená karta domácím zhatila naděje na bodový zisk

Po změně stran hosté více drželi balón na svých kopačkách, i když se jim to někdy moc nedařilo. Z důrazné a agresivní hry domácích vyplynula také červená karta pro Ondřeje Kratochvíla, který po druhé žluté kartě za ostrý zákrok musel předčasně do sprch. To bylo v v 73. za stavu 0:2. Čas plynul a vyloučení domácích velmi snižovalo naděje na vyrovnání. A protože v 79. minutě přidal další gól Josef Zahradník a čtyři minuty na to se trefil přesně Pavel Novotný, tak bylo jasné že body si z tohoto zápasu odvezou hosté. Domácí však na poslední gól hostů našli bleskovou odpověď a díky Vojtěchu Březinovi kosmeticky upravili výsledek po chybě a nedůrazu v hostující obraně na konečných 1:4. Zároveň ale hosté přežili několik situací domácích, které volaly po gólu, jednou vykopávali míč z brankové čáry a jednou je zachránilo břevno.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Nový Rychnov
Josef Chlebeček, zpravodaj: Utkání se hrálo na dobrém terénu. Škoda nastřeleného břevna a červené karty.

TATRAN Ždírec nad Doubravou B
Tomáš Máša, trenér: Jsem rád, že jsme zápas zvládli a přivezli body z venkovního hřiště od kvalitního a velmi nepříjemného soupeře. Nejlepšího hráče vybírat nebudu, celý tým hrál výborně.



Sestavy


TJ Start Nový Rychnov
J. Holan [-] - V. Mareš [-] , J. Červenka [-] (38. K. Nevěčný [-] ) , D. Karpíšek [-] , M. Faltýnek ml. [-] , T. Faltýnek [-] (59. M. Loskot [-] ) , J. Brož [-] (71. M. Klouda [-] ) , D. Brtnický [-] , J. Kratochvíl [-] , V. Březina [-] , O. Kratochvíl [-]

TATRAN Ždírec nad Doubravou B
R. Fousek [-] - L. Malínský [-] (90. F. Němec [-] ) , J. Zahradník [-] , T. Máša [-] , P. Novotný [-] (86. D. Bříza [-] ) , P. Čalkovský [-] , J. Matějka [-] , M. Slavík [-] (76. J. Tlustý [-] ) , L. Dočekal [-] , Z. Pleva [-] , P. Pátek [-]

Hráči zápasu: R. Fousek , L. Malínský .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KARLÍK Ondřej - NECHVÁTAL Tomáš, PEKAŘ Miloslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.