T. Vendl 86.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2018 16:30

14.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Lípě rozhodl gól na konci zápasu


Branky


86. T. Vendl
0

Velké drama se událo v dohrávce kola v Lípě, kam přijel čtvrtý Pohled. Vyrovnané utkání nakonec rozhodl jediným gólem Tomáš Vendl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Začátek zápasu začal náporem domácí Lípy, která zmáčkla hosty na jeho půlce. Postupem času se hosté osmělili a začali hrozit z protiútoků. Nebezpečnější byli ale domácí kteří zahodili největší šanci první půle. Lipský Havel si narazil míč s Krpálkem, ten obešel pohledského beka Sobotku a předložil míč do stoprocentní šance Vendlovi, kterého však vychytal Růžička. Po následném rohu se dostali pohledští do protiútoku a po ose Šnobl - Slanař - Rérych byl poslední jmenovaný srážen v pokutovém území ale píšťalka rozhodčí Soukupové zůstala němá. Následovali další šance na obou stranách, ale buď míč skončil v rukavicích obou gólmanů, nebo byli nepřesni střelci. 

V nervózním závěru rozhodl Vendl

Do druhé půlky vstoupili lépe hosté z Pohledu, ale hra se nejčastěji odehrávala mezi oběma šesnáctkama. Hra se přitvrdila a rozhočdí začala vytahovat žluté karty. V 70. minutě se dostal ke střele hostující Venc, ale brankář Vašák byl připraven. Lípa hrozila že standardních situací, ale Růžička byl připravený, nebo míče skončili na hlavách stoperů Pohledu. V 86. minutě přišel rozhodující moment utkání. Do dlouhého nákopu šel hostující Pospíchal, ale byl podle hostujících hráčů, příznívců a lavičky nedovoleně srážen domácím útočníkem před zraky pomezního Invalda, ale praporek zůstal dole a píšťalka sudí Soukupové němá. Míč se dostal k Tomáši Vendlovi, který měl dost času si míč připravit a z hranice šestnáctky vymetl Růžičkovu šibenici, na kterou se hostující brankář natahoval marně. Následně za protesty byli vyloučeni Slanař s Bártíkem. Zápas se dohrál v nervózním duchu. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Pohled
Jan Růžička, hráč: V prvním poločase začali lépe domácí, ale postupně jsme se osmělili a začali hrozit z protiútoků. Rozhodující moment nastal v 86. minutě po faulu na Pospíchala a následné branky. Závěr byl nervózní i díky nepřesným výrokům rozhodčích na obě strany.



Sestavy


TJ Sokol Lípa
P. Vašák [-] - V. Morkus [-] (90. M. Fejt [-] ) , J. Kutlvašr [-] , L. Havel [-] , R. Krpálek [-] , L. Starý [-] (56. P. Souček [-] ) , F. Šimek [-] , M. Prokš [-] , P. Bouda [-] , J. Havel [-] , T. Vendl [-]

TJ Sokol Pohled
J. Růžička [-] - V. Pospíchal [-] - T. Šnobl [-] , L. Venc [-] , V. Gruber [-] , P. Bártík [-] , P. Siebenbürger [-] , M. Sobotka [-] , M. Sobotka [-] (46. J. Moučka [-] ) , P. Rérych [-] (46. L. Šikner [-] ) , P. Slanař [-]

ŽK: 36. F. Šimek - 35. M. Sobotka , 52. P. Bártík , 71. J. Moučka , 83. M. Sobotka . ČK: 86. P. Bártík , 86. P. Slanař .
Hráči zápasu: P. Vašák , T. Vendl - J. Růžička .
Místo: Lípa. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Soukupová Věra - STRATENÝ Michal, INVALD Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.