1:6
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2018 16:30

14.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V dohrávce štocký Žila zaznamenal šest gólů!


Branky


16. P. Jaroš - 4. J. Žíla , 56. J. Žíla , 76. J. Žíla , 80. J. Žíla , 82. J. Žíla (p.) , 86. J. Žíla
0

V dohrávce 14. kola předposlední Staré Ransko přivítalo lídra tabulky ze Štoků. Ačkoliv dlouho domácí drželi s favoritem krok, nakonec prohráli především záslohou šestigólového Jana Žily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ransko nehrálo špatně

Utkání pro hosty ze Štoků začalo velmi dobře, jakožto favorit tohoto zápasu se už ve 3. minutě ujali vedení po rohu úvodním  gólem Jana Žily -  0:1. O pár minut později mohlo být pro domácí ještě hůř, jenom že nastřelil A. Dáňa pouze tyč, ale pak ze strany hostí to do poločasu bylo vše. Naopak se musel činit velmi dobře chytající gólman Štoků Oldřich Uhlíř. Zlikvidoval i pokutový kop i několik dalších slibných šancí Starého Ranska. Přesto v 16. minutě bylo srovnáno zásluhou Pavla Jaroše na 1:1. Štoky se celý první poločas  nemohly srovnat s velmi těžkým a tvrdým terénem.

Žilův koncert

Na svého soupeře vyrukovali štočtí v druhém poločase ve velkém stylu. Deset minut po začátku druhého poločasu šel sám na branku Jindřich Dáňa, kterého ze strany coby poslední možný zachránce domácích sestřelil Martin Říha a za tento zákrok viděl od hlavního rozhodčího Jirsy červenou kartu. Bohužel pro domácí z nařízeného přímého volného kopu strhl vedení na stranu hostujících Štoků hostující snajpr Jan Žila - 1:2. No a pak už to s nadějemi domácího Starého Ranska vypadala špatně. Proti prvnímu týmu tabulky a o hráče méně... Pak už následovala jen Žilova one man show. V 76. minutě dokonal kapitán Štoků hattrick, ale ani to mu nestačilo. V 80. minutě přidal čtvrtý gól, v 82. minutě byl nařízen pokutový kop na Jidřicha Dáňu, tradiční exekutor penalt Žila opět proměnil - 1:5. Po individuální akci v 86. minutě dokonal druhý hattrick = šest branek v jednom utkání - opravdu nevídané!



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Štoky
David Kunc, hráč: I přesto, že Staré Ransko je na opačném konci tabulky bylo jasné, že zápas nebude jednoduchý. Kvalitu hry ovlivňoval terén a tím i kupící se nepřesnosti. První poločas mělo Staré Ransko výhodu pokutového kopu, který gólman Uhlíř zlikvidoval. Druhý poločas byl již pod taktovkou hostí ze Štoků. (hlavně zásluhou J. Žily)



Sestavy


TJ Spartak Staré Ransko
A. Kadlec [-] - J. Janáček [-] (63. P. Machovec [-] ) , F. Holcman [-] , M. Vavroušek [-] (73. L. Pečenka [-] ) , J. Dymáček [-] , L. Mrštík [-] , J. Pecina [-] , O. Mišinger [-] , P. Jaroš [-] , M. Říha [-] , P. Novosad [-]

TJ Sokol Štoky
O. Uhlíř [-] - J. Lóži [-] , J. Žíla [-] , J. Holík [-] (62. L. Havel [-] ) , J. Fic [-] , P. Koníř [-] , A. Dáňa [-] , D. Šprla [-] , T. Kubát [-] , J. Dáňa [-] (82. J. Kubát [-] ) , M. Miksa [-]

ŽK: 31. J. Janáček , 82. P. Novosad - 89. P. Koníř . ČK: 55. M. Říha .
Hráči zápasu: P. Jaroš - J. Žíla , O. Uhlíř .
Místo: Staré Ransko. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.