F. Radil 60.
1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2018 16:15

14.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Tisu se body dělily


Branky


0

Na umělé trávě v Chotěboři se v sobotu odehrálo utkání jedenáctého Tisu proti pátému týmu tabulky z Antonínova Dolu. Oba týmy se prosadili jednou, a tak si z utkání každý odnesl po bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli v prvním poločase do vedení

Umělá tráva v Chotěboři hostila zápas 1.B třídy mezi domácím týmem TJ Tis a TJ Sklo Bohemia Antonínův Důl, který má ve svém kádru řadu zkušených hráčů. Zápas začali lépe hráči Tisu, když drželi více balon na svých kopačkách, ale nevytvořili si žádné příležitosti, které by stály za zmínku. Ve 28. minutě ale udeřili hráči Antonínova dolu, kdy se z brejku prosadil Filip Gavallér - 0:1. Obraz zápasu se ale příliš nezměnil, hráči Tisu nadále kontrolovali hru, ale dokázali si vytvořit jen jednu šanci kdy agilní Filip Radil z úhlu pouze vyprašil brankáři hostů rukavice. Stav se ještě do poločasu mohl změnit, když hráči obou týmů měli k dispozici několik rohových kopů, ale skóre už se neměnilo a spokojenější tak mohli do kabin odcházet hosté z Antonínova Dolu.

Tisu bod vystřelil mladík Radil

Druhý poločas začal znovu v režii domácího Tisu, jehož hráči se dočkali odměny za aktivitu v 60 .minutě, kdy po přihrávce za obranu běžel Filip Radil sám na branku a nadvakrát překonal brankáře soupeře - 1:1. Druhý poločas hráči Tisu nepustily soupeře do žádné šance, ba naopak byli lepším týmem, v 70. minutě zahrával Josef Zezulák přímý kop, který však namířil jen do tyče hostující branky a v 80. minutě mohl rozhonout sám na bránu běžící Filip Radil, ale dobrým zakrokem ho vychytal brankář soupeře Šimek. A tak zápas skončil remízou 1:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Tis
Teodor Kozlík: Byli jsme lepším týmem, ale do vedení šel soupeř. Po poločase jsme již převahy využili a zaslouženě vyrovnali, na konci jsme mohli rozhodnout, ale šance jsme neproměnili.




Sestavy


TJ Tis
J. Sojka [-] - J. Zezulák [-] , J. Rosecký [-] , J. Bárta [-] , J. Hortenský [-] (68. M. Kozlík [-] ) , J. Miřátský [-] , Z. Benda [-] (50. J. Novotný [-] ) , P. Šidlák [-] , P. Benák [-] , F. Radil [-] , F. Vala [-]

TJ Sklo Bohemia Antonínův Důl
Z. Šimek [-] - L. Zdarsa [-] , V. Čurda [-] , D. Všohájek [-] , Z. Duba [-] - M. Kříž [-] , P. Vorálek [-] , L. Slavík [-] - M. Šancl [-] , F. Gavallér [-] (82. D. Volák [-] ) , L. Kovačík [-]

ŽK: 33. Z. Benda - 33. D. Všohájek , 77. M. Šancl .
Hráči zápasu: F. Radil .
Místo: UT Chotěboř. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.