Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2018 17:00

25.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólové hody v Týně nad Vltavou! Olympie nasázela Dubu deset branek


Branky


22

Rozjetá týnská rezerva přivítala na svém stadionu poslední tým soutěže, a to Černý Dub B. Hosté dorazili na zápas poznamenáni problémem se sestavou, zato domácí tým se chtěl rozloučit před slušnou diváckou kulisou v posledním domácím utkání výhrou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase bylo jasné, jak se bude zápas vyvíjet

Týn na nic nečekal, a už ve 4. minutě šel do vedení, když Houska vyslal za obranu do úniku kapitána Jana Marušku, který svou přesnou střelou nedal hostujícímu brankáři šanci – 1:0. V 18. minutě padla branka jak přes kopírák té první, kdy v roli nahrávače úřadoval protentokrát J. Brom a Jan Maruška podruhé precizně prostřelil Votrubu – 2:0. Poté začalo zhruba dvaceti minutové dobývání hostující branky s několika domácími šancemi, které ale skvěle likvidoval brankář Votruba. Domácí přidali další branky v samém závěru prvního poločasu. Nejprve ve 40. minutě L. Ponec naservíroval míč do vápna Davidu Maruškovi a ten neměl se zakončením sebemenší problém – 3:0. A poté ve 45. minutě po vyražené tvrdé střele J. Broma dorazil míč za brankovou čáru Lukáš Ponec – 4:0. 

Skóre se zastavilo na deseti brankách

Druhý poločas začal jako ten první, domácí hráli na útočné polovině a hosté se snažili ubránit co nejvíce útočných tažení. Bezbrankový stav druhého poločasu vydržel pouze do 56. minuty, když domácí dokázali dát během 17 minut pět branek. J. Brom našel na vápně Petra Zavadila a ten krásným lobem překonal brankáře – 5:0. O minutu později vystihnul Jiří Klička nepovedenou nahrávku hostujícího stopera a v samostatném úniku vstřelil gól – 6:0. V 62. minutě vyslal týnský kapitán Jan Maruška šikovnou nahrávkou do vápna Kličku a ten si přesnou střelou připsal svou druhou branku zápasu – 7:0. Další branka padla v 67. minutě po pěkném prokličkování navrátilce na fotbalové trávníky Marka Ponce, po jehož přihrávce Zavadil vymetl všechny pavučiny ze šibenice hostující svatyně – 8:0. V 73. minutě rozbouřil celou tribunu legendární Jan Maruška, který po přistrčení od Zavadila završil hattrick – 9:0. Poslední slovo v zápase si v 87. minutě vzal vrchní nahrávač utkání J. Brom, vyslal do již rezignované hostující obrany Jiřího Kličku a ten po pěkném průniku přízemní střelou k tyči také zkompletoval hattrick – 10:0. Zápas byl se vší úctou k soupeři pouze v režii domácí rezervy, která si pohodově zatrénovala a v posledním domácím utkání sezóny potěšila náročné týnské fanoušky. Jedinou kaňkou zápasu bylo zranění domácí opory Daniela Broma, který po běžném souboji v prvním poločase odkulhal ze hřiště se zraněným kolenem. Diagnóza zatím nebyla upřesněna, jisté však je, že Daniel Brom bude Olympii chybět v posledním kole sezóny v Dívčicích. Nezbývá než doufat, že se týnský nejlepší nahrávač sezóny stačí dát dohromady pro start příštího ročníku.

Autor: Lukáš Ponec



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Týn nad Vltavou B
Jaroslav Brom (hráč): Trošku jsme se obávali, že Černý Dub k utkání vůbec nepřijede. Naštěstí se hosté k zápasu postavili férově a sportovně, dali dohromady poslepovanou sestavu a zápas vzhledem k možnostem poměrně důstojně odehráli. V brance exceloval Votruba, který chytil dalších 10 gólů. My jsme si zahráli pohodový kombinační fotbal, myslím, že diváky musely akce bavit. Navíc tleskali dvěma hattrickům, Mára potvrdil, že i ve svém věku stále umí a Jirka Klička si po návratu ze stopera na hrot také pěkně zavzpomínal na své útočnické časy. Jediné, co nás trápí, je bráchovo zranění kolene. V Dívčicích to bez něj nějak už na závěr ročníku dokopeme. Důležité však je, aby byl fit pro další sezónu, takový fotbalista by nám moc chyběl.




Sestavy


FK Olympie Týn nad Vltavou B
F. Miřátský [-] - D. Maruška [-] , J. Maruška [-] - D. Brom [-] - P. Zavadil [-] , L. Stoklasa [-] , M. Šálený [-] , L. Ponec [-] , J. Brom [-] , T. Houska [-] , J. Klička [-] -

TJ Slovan Černý Dub B
J. Votruba [-] - J. Krčmář [-] , J. Jany [-] , A. Kňourek [-] , M. Jodl [-] - J. Malovec [-] , D. Potůček [-] - P. Pojar [-] - M. Krupčík [-] , P. Liebl [-] , M. Kohout [-]

Hráči zápasu: J. Klička , J. Maruška .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: LAFATA Martin - KLIČKA Martin (N), WELSER Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Valenta

Expert: Vladimír Valenta
Tip experta: výhra domácích

Tady asi není o čem diskutovat. Domácí budou pravděpodobně nadělovat. Vidím to minimálně na bůra.

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Administrátor klubu - SK Ševětín | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Chrášťany | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích