FOTO: Koloděje schytaly v Dívčicích debakl, pět gólů vsítil Strnad


Branky


23. V. Strnad , 28. V. David , 35. V. Strnad , 46. O. Kišš , 66. L. Tvrzický (p.) , 68. V. Strnad , 73. V. Strnad , 80. F. Brož , 83. V. Strnad - 14. A. Baťha , 41. I. Tajč
19

Jedenáct, přesně tolik branek bylo k vidění v Dívčicích v zápase tamního mužstva s Kolodějemi. Po první půli ještě gólovým hodům nic nenasvědčovalo, Domácí těsně vedli pouze 3:2 po první půli. Ve druhém poločase se ovšem s brankami rozhodně nešetřilo. Dívčice jich svému soupeři nasázeli rovných šest. Pěti góly se blýskl nejlepší střelec soutěže Václav Strnad. Hosté měli skvělý začátek, ale druhou část utkání absolutně nezvládli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl ještě vyrovnanou partií

Utkání začalo svižně a hned v 9. minutě mohli jít hosté do vedení. Po rohovém kopu se jeden ze žlutých hráčů protlačil do nebezpečného zakončení, ovšem Kácal se vyznamenal a střelu z bezprostřední blízkosti vyrazil. Tato nevyužítá příležitost jakoby nakopla Koloděje k větší aktivitě. Domácí hráči si nedokázali nahrát na metr a všechny míče odevzdávali soupeři. O pět minut později Deák nacentroval do vápna, kde si míč našel Aleš Baťha a pohotovou střelou otevřel skóre zápasu. Dívčice byly jako opařené a dlouhou chvíli jim trvalo než se dostaly do utkání. Prvních dvacet minut jim nefungovalo téměř nic. Ve 23. minutě už bylo srovnáno, když všem obráncům utekl Václav Strnad - 1:1. Ve 28. minutě už domácí vedli, když tvrdou ránu Václava Davida neudržel brankář Vichta. Poté přišlo několik rohů a šancí, ale žádná neskončila gólem. Na ten si museli přítomní diváci počkat do 35. minuty, když se podruhé v zápase trefil Václav Strnad. Koloděje se však dokázaly rychle oklepat a po pár minutách dokázaly vsítit kontaktní branku. Po nedůrazu ve vápně domácích se nejlépe zorientoval Ivo Tajč a hlavičkou doklepl míč do sítě. Do šaten se tedy šlo za stavu 3:2 pro domácí.

Domácí ve druhé půli nadělovali

Druhý poločas zahájili Dívčice kanonádu. Ve 46. minutě utekl hostující obraně Ondřej Kišš a dal domácím potřebný klid do kopaček. Od této chvíle Koloděje rezignovaly a na hřišti dominovali pouze domácí, jenže šance Hezoučkého, Strnada nebo Kišše neskončily brankou.  Jinak tomu bylo ale v 65. minutě. Nadějný sprint rychlonohého Strnada musel řešit faulem Kubíček. A bylo to za cenu pokutového kopu. K němu se postavil kapitán Luboš Tvrzický, který poslal míč nekompromisně do protipohybu Vichty. Třígólový náskok Dívčicím vydržel pouze dvě minuty, když opět utekl navrátilec do sestavy Kišš a předložil na zlatém podnose přihrávku Václavu Strnadovi, který neměl problém zakončit do prádné branky a vstřelil už svůj třetí gól. Domácí útočník byl k nezastavení a v 73. minutě přidal další branku, to už bylo 7:2. V 80. minutě utekl J. Valenta po pravé straně, přihrál Františku Brožovi a ten přízemní střelou k tyči přispěl do gólové nadílky. Poslední a pravděpodobně nejhezčí branku vstřelil opět domácí kanonýr Václav Strnad, který dostal od Vavrocha milimetrový pas, zpracoval si ho na hruď a tvrdou střelou propálil vše, co mu stálo v cestě. Dívčice si tak v předposledním domácím zápase spravily chuť a nadělil hostům z Koloděj devítibrankový výprask, což znamená, že si III. třídu zahrají i v další sezóně. Koloděje z největší pravděpodobností sestoupí do IV. třídy.



Ohlasy k zápasu


TJ Mír Dívčice
Pavel Bartuška (trenér): S Kolodějema nám velelo jasnou výhru, to se nakonec povedlo. Bohužel začátek zápasu byl strašný. Nakonec ostrostřelec Strnad vsítil 5 branek, další přidali David, kapitán Tvrzický z penalty, gola dal i Ondra Kišš, kterému děkuji a zároveň Fandovi Brožovi!!! Vyzdvihnout chci dnes celkově Vláďu Valentů a samozřejmě Vencu Strnadů, který dal 30 gól v sezóně.




Počet diváků: 55. Rozhodčí: FEITL Jaroslav - AMBROŽ Martin (N), FEJFAR Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 8
Rozhodčí - FEITL Jaroslav: 8
Občerstvení - nápoje: 10
Občerstvení - jídlo: 7
Hrací plocha: 9
Zázemí: 9
Výkon domácích - TJ Mír Dívčice: 8
Výkon hostů - SK Koloděje nad Lužnicí: 5
Hodnocení hráčů - domácí: František Brož - 8, Libor Waldhauser - 7, Jiří Hájek - 9, Luboš Tvrzický - 7, Jindřich Vavroch - 7, Ondřej Kišš - 8, Vladimír Valenta - 9, Václav Strnad - 10, Štěpán Hájek - 7, Pavel Hezoučký - 7, Václav David - 7, Jan Valenta - 5, Lukáš Kácal - 6,

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Zde tipuji jasné vítězství domácích. Malý velký kapitán Luboš Tvrzický rozhodne hatrickem a upevní tak svému týmu účast ve III. třídě pro příští rok. :))

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Chrášťany | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích