Jarní trápení Dubu pokračuje, proti Chrášťanům nezískal ani bod


Branky


25

Dobrá forma fotbalistů Chrášťan má své pokračování také po sobotním utkání 22. kola na půdě posledního Černého Dubu. Po nezáživné první půli a jednom gólu se hosté dokázali ve druhé pětačtyřicetiminutovce prosadit i podruhé a natáhnout svou šňůru utkání bez porážky na šest střetnutí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ohlasy - hostující tým - jméno

Pavel Příhoda (hráč)

Od začátku jsme věděli, že z Dubu musíme odvézt 3 body a uhrát povinné vítězství, protože jsme v situaci, kdy každý bodík pro nás má cenu zlata. Zápas začal šancí hostů avšak jako po celý zápas neúspěšně! Celý zápas byl v podstatě o dobývání soupeřovi branky. Dub měl pár šancí, ale jen díky našim chybám, jinak jsme celkem zápas kontrolovaly. Osobně mě zápas moc nebavil, soupeř zbytečně fauloval, dostaly jsme pekně nakopáno..jak říkám nezáživný zápas o to víc se těším do lipíčka, kde půjde o vše a zápas bude na jiném levlu.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Chrášťany
Josef Vomáčka (hráč): K takřka povinnému vítězství jsme jeli do Č. Dubu, kterému jsme navíc měli co oplácet - svoje jedinou výhru v soutěži totiž uhráli právě u nás! Bohužel jsme měli značně oslabenou sestavu a pouze jednoho střídajícího hráče. Přesto jsme byli fotbalově lepší, ale místo pohodového zápasu jsme nadělali spoustu chyb a nechali domácí ve hře. Dostali jsme se do vedení po pěkném centru kapitána Suchana, který krásně a prudce usměrnil do sítě jarní střelec Petr Kremsa. Celý zápas jsme měli na pěkném hřišti spoustu možností na fotbalové akce, ale málokterou jsme někam dotáhli. Tím jak jsme v rozehrávce chybovali, dostávali se do nebezpečných akcí i domácí, a někdy skutečně v našem vápně "hořelo". Naštěstí domácí neměli kvalitní finální řešení situací a zbytek si gólman Lhotka pohlídal. Chvíli před koncem pak tři body pojistil Vomáčka střelou z trestného kopu přesně do šibenice. Byl to v podstatě další zápas, o němž se dá říct, že jsme utrpěli vítězství.



Počet diváků: 54. Rozhodčí: KUBEŠA Erik - WELSER Václav (N), BOHÁČ Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Chrášťany | Jihočeský | České Budějovice
Hodnocení úrovně zápasu: 4
Rozhodčí - KUBEŠA Erik: 5
Hrací plocha: 9
Výkon domácích - TJ Slovan Černý Dub B: 3
Výkon hostů - TJ Sokol Chrášťany: 4
Hodnocení hráčů - hosté: Petr Svatoš - 5, Václav Mach - 5, Pavel Příhoda - 5, Josef Vomáčka - 5, Petr Kremsa - 5, Miroslav Boháč - 6, Petr Suchan - 5, Jakub Pešl - 5, Miroslav Čáp - 5, Václav Mach - 6, Martin Drozd - 5, Vít Lhotka - 6,

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Chrášťany se zvedají a mají výbornou formu na jaře a proti poslednímu určitě zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza