1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2018 17:00

20.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Týnská rezerva porazila těsně Borek a získala tak velmi důležité tři body


Branky


26

Olympie Týn nad Vltavou "B" v rámci 20. kola přivítala Borek, který si z jejich hřiště chtěl odvézt nějaké body. To se však hostům příliš nevyvedlo, protože se po bezbrankovém prvním poločase radovala Olympie, když ve druhé půli rozhodl Klička. Týn tak bodově navázal na poslední utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil bez branek

Béčko FK Olympie si minulý týden zastřílelo v Pištíně a zlepšenou formu potvrdilo také doma proti Borku. Olympie byla celý zápas jasně lepší, ale zahodila minimálně deset gólových šancí. Rozhodnout tak musel až v samotném závěru Klička z přímého kopu, což Olympii posunulo na páté místo v tabulce. Na podzim Borek týnské bego zdolal 4:1 a tým trenérů Kličky a Lagrona tak měl co oplácet. Olympie začala svižně a od úvodních minut se jí dařilo kontrolovat hru. Hosté hráli vzadu na velké riziko a pokusy o ofsajdovou past často sklaply naprázdno. Z toho pak pramenily gólové šance domácí Olympie. Al-Aita po precizní kolmici od Jana Marušky po úniku pálil do tyče, Daniela Broma po pasu bratra Jaroslava vychytal brankář Hřib. Kvalitními přihrávkami své spoluhráče zásoboval také stoper Jiří Klička a brankář hostí tak byl po celý první poločas v plné permanenci. Bravurně vychytal zakončení Daniela Broma, zlikvidoval další nájezd Al-Aity a po patičce Daniela Broma na něj nevyzrál ani zakončující Ponec. V gólové pozici selhal také Jaroslav Brom, když hlavou netrefil odkrytou branku. A když čarujícího Hřiba nepřekonal lobem ani kapitán Jan Maruška, svítily na týnském ukazateli skóre po poločase dvě nuly.

Branka Kličky rozhodla o vítězství domácích

Ve druhé půli Olympie pokračovala v rozjetém tempu, její obrana hosty z Borku do nebezpečných akcí nepouštěla a rušno bylo i nadále hlavně před Hřibem. Týnští trenéři protočili sestavu, gólové štěstí ale neměl ani nový muž na hřišti Šimánek, který po krásném centru Jana Marušky zblízka osamocen pálil nad branku. Šimánek chvíli nato vyslal do úniku Jaroslava Broma, jeho povedenou ránu levačkou vytáhl brankář Hřib na tyč. Útok Olympie poté ještě posílil jarní snajpr Zavadil, Borek však stále odolával. Pět minut před koncem mohl rozhodnout Jaroslav Brom, po šikovné přihrávce Ponce ovšem v ideální pozici selhal a trefil jen brankáře. Už se zdálo, že zápas skončí bezbrankovou remízou, která by pro Olympii byla po průběhu výraznou ztrátou, nakonec se však domácí přece jen dočkali. V 88. minutě vybojoval standardku Jan Maruška, balon si postavil stoper Jiří Klička a umístěnou střelou na zadní tyč překonal Hřiba – 1:0 a stadion explodoval nadšením. To mohli hosté záhy zchladit, z první nebezpečné akce si vypracovali stoprocentní šanci, balon ale skončil těsně vedle Valtrovy branky. V samém závěru ještě přidal zápasnicko-jateční vložku Sekyra, který vyfasoval za faul a následnou potyčku se soupeřem žlutou kartu. Olympie se mohla radovat ze zaslouženého vítězství, které však mělo být mnohem pohodovější. V tabulce týnští poskočili na páté místo a jsou stále ve hře o stupně vítězů. 

Autor: Jaroslav Brom



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Týn nad Vltavou B
Jaroslav Brom (hráč): Z podzimního utkání jsme si pamatovali, že Borek hrál dobře dopředu, ale v defenzivě měl spoustu okének. Nyní na našem hřišti platil jen jeden z těchto poznatků – dopředu tentokrát Borek nic nepředvedl a defenzivu měl poměrně prostupnou. Po půli jsme měli vézt 3:0 a byl by klid, sami jsme si ale zápas zkomplikovali bídným zakončením. Ve druhé půli jsme taky pálili šanci za šancí a už to vypadalo na remízu. Na střeleckou impotenci útočníků a záložníků už se nemohl dívat náš stoper Jirka Klička, postavil se k přímáku a konečně překonal gólmana Hřiba. Podobně jako naposledy doma proti Lipí jsme z brankáře soupeře udělali hvězdu utkání. Asi bychom měli konečně zajít na trénink, abychom zakončení trochu poladili. Teď nás spálené šance mrzet nemusely, ale naše fanoušky na vantu jsme museli přivádět k šílenství. Tímto se vanťákům za nervy omlouváme, sorry jako, ale jsme kopyta, a proto hrajeme III. třídu.

FK Borek
Lukáš Kolouch (hráč): Oboustranně špatný fotbal spoustu nepřesností hlavně z naší strany, více gólových příležitostí měli domácí, ale díky dobrému výkonu našeho brankáře si vezeme pouze jednu branku. Dobré výkony podali Hřib, Vaník, Hanžl a Vajgel.



Sestavy


FK Olympie Týn nad Vltavou B
M. Valtr [-] - L. Sekyra [-] , J. Klička [-] , F. Miřátský [-] , J. Mach [-] - D. Maruška [-] , J. Brom [-] , D. Brom [-] , L. Ponec [-] - J. Maruška [-] , M. Al-Aita [-] -

FK Borek
M. Hřib [-] - P. Schandl [-] , O. Vaník [-] , J. Endlicher [-] - O. Hanžl [-] , Z. Kastl [-] , L. Kolouch [-] , P. Vajgel [-] , J. Knotek [-] - O. Dosek [-] , D. Eliáš [-]

ŽK: 67. J. Mezera , 85. L. Sekyra - 85. O. Dosek .
Hráči zápasu: J. Klička .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: LAFATA Martin - KLIČKA Martin (N), PETERKA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Administrátor klubu - SK Ševětín | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Týn poslední kolo vyhrál na hřišti Pištína, naopak Borek vyzval lídra, kdy prohrál 0:2. Tady si budou chtít zlepšit reputaci. Věřím že Borek zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích