FOTO:Dívčice si na domácím hřišti otevřely střelnici, Pištín deklasovaly rozdílem pěti branek


Branky


26

Na trávníku v Dívčicích se v sobotu před pěknou diváckou návštěvou odehrálo utkání 20. kola III. třídy, ve kterém domácí celek přivítal dvanáctý Pištín. Zápas se uskutečnil v jednoznačné režii Dívčic, které svého soupeře přehrály a zvítězily vysoko 6:1. O branky domácích se postarali bratři Valentové, dvě trefy zaznamenal nejlepší střelec soutěže Strnad a po brance přidal kapitán Tvrzický a Waldhauser.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hodně rohů, ale branek málo

V úvodu prvního poločasu si vedli lépe domácí. První šance přišla v šesté minutě. Hezoučký si ve velkém vápně vyměnil míč se Strnadem. Druhý jmenovaný hlavičkoval na bránu, ale balón letěl nad. Poté přišly další šance domácích, kteří sevřeli hosty na jejich vlastní polovině, ale jen díky vlastní zbrklosti a skvělým zákrokům brankáře Zemana branka nepadla. Ve 25. minutě sehráli Dívčice pěknou kombinační akci, ale střelu Tvzického zázračně vyškrábl gólman na roh. Během první půlhodiny hry zahrávaly Dívčice minimálně patnáct rohových kopů, ale žádný se nepodařilo dostat za Zemanova záda. Ve 32. minutě opět Strnad zaútočil na bránu hostí. Získal míč od Hezoučkého, který kopal roh. Nastřelil ale pouze tyč. K navýšení skóre však záhy přeci jen došlo. Při rychlé souhře Hezoučkého a Tvrzického se štěstí naklonilo na stranu domácích a tečovaná střela Vladimíra Valenty skončila v síti - 1:0. Hostům se za celý poločas nepodařilo výrazně ohrozit brankáře Kácala. Poločas tak skončil těsným vedením Dívčic.

Domácí ovládli druhé dějství

Na povedenou první půli Dívčice navázaly hned v počátku poločasu druhého. Vyvinuli velký tlak, z kterého plynul druhý gól v brance Pištína. Hezoučký poslal do pokutového území milimetrovou přihrávku na Václava Strnada a tomu se podařilo prostřelit bezmocného gólmana. Chvíli na to pak zaúřadovala dívčická ofenziva potřetí. Dvořák prostrčil míč Hezoučkému, který z úhlu poslal míč na hlavu Václava Strnada a ten tvrdou hlavičkou přidal svůj čtyřiadvacátý gól v sezóně. Zdálo se že je rozhodnuto, ale domácí trochu povolili otěže a Zdeněk Veilguni snížil na rozdíl dvou branek. Dívčice to ale nezlomilo a v 81. minutě utekl hostující obraně agilní Strnad a propasíroval míč před branku, Jan Valenta už měl snadnou práci a míč doklepl do sítě - 4:1. Dívčice namlsaní vedením svého soupeře k ničemu nepouštěli a v 83. minutě opět zahrozili. Brož namazal Strnadovi, ale jeho průnik skončil faulem. Následně měl možnost pokutového kopu Luboš Tvrzický, který se nemýlil a přidal již pátou branku v utkání. Šestý a zároveň už poslední hřebíček do soupeřovy rakve přidaly Dívčice v samém závěru. Během obléhání šestnáctky Pištína vysunul Hezoučký do zakončení Libora Waldhausera, který se nemýlil a stanovil konečný výsledek 6:1. Dívčice tak svému soupeři uštědřili pořádný výprask, který mohl být rozhodně větší, přesto zavládla v domácím táboře spokojenost.



Ohlasy k zápasu


TJ Mír Dívčice
Pavel Bartuška (trenér): Do derby jsme šli s jasným cílem vyhrát a potvrdit 3 body z Lipí. S Pištínem se nám sice bodově daří, ale nikdy to není tak jednoduché. První půli jsme vyhráli 1:0 gólem V. Valenty. Bohužel se nám zranil nejlepší hráč z minulého týdne Kocum. O přestávce jsme si něco řekli a hned na začátku druhé půle dal během tří minut dva góly snajpr Strnad. Pak jsme malinko polevily a Pištín snížil na 3:1. Konec zápasu patřil opět nám, kdy góly J. Valenty, Tvrzického z penalty a Waldhausera jsme stanovily výsledek na 6:1. Musím poděkovat Jindrovi Vavrochovi a Fandovi Brožovi, že přišli pomoct, prim hrál Hezoučký a Tvrzický! Na Borek pojedeme v klidu a pokusit se o další body!




Počet diváků: 102. Rozhodčí: BARVA Karel - AMBROŽ Martin (N), MARHOUN Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 8
Rozhodčí - BARVA Karel: 8
Občerstvení - nápoje: 10
Občerstvení - jídlo: 10
Hrací plocha: 8
Zázemí: 9
Výkon domácích - TJ Mír Dívčice: 8
Výkon hostů - FC Praktic Pištín: 4
Hráč utkání - domácí: Luboš Tvrzický
Hráč utkání - hosté: Pavel Zeman
Hodnocení hráčů - domácí: František Brož - 6, Libor Waldhauser - 7, Jiří Hájek - 7, Luboš Tvrzický - 8, Vladimír Valenta - 7, Václav Strnad - 8, Štěpán Hájek - 8, Jan Dvořák - 8, Pavel Hezoučký - 8, Jindřich Vavroch - 7, Jan Valenta - 8, Lukáš Kácal - 7,

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Administrátor klubu - SK Ševětín | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tentokrát musím vsadit na nás , abych nebyl pokáranej našim písálkem , vid J. V. ... :-D :-D Pokud pridame jeste trochu klidu k vykonu v Lipicku , tak by sme meli naplno bodovat i doma...

Tip experta: výhra domácích

Nemůžu jinak než na náš tým. Zápas očekávám jako vždy vyhrocený. Věřím, ale že předvedeme stejný výkon jako v Lipí a zvítězíme

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

29. 4. 2018 23:59
remíza