Lipí selhalo v zakončení, Dívčice tak přesvědčivě zvítězily


Branky


24

Dívčice potvrdily, že se jim v Lipí daří. V prvním poločase byly šance na obou stranách. Po změně stran už Dívčice domácí přehrávali a svou převahu dokázali potvrdit třemi góly, které uhájili až do konce duelu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil bez branek

Utkání začali lépe domácí, kteří měli v úvodní desetiminutovce herní převahu, pozorní hosté však domácí hráče do žádné vyložené šance pro zakončení nepustili. Paradoxně na konci tohoto úseku hry zahrozili sami Dívčice, když se v ideální možnosti zjevil po přihrávce Tvrzického Strnad. Druhý jmenovaný však těsně minul levou tyč Macháčkovy svatyně. Velká šance domácích přišla ve 25. minutě, když si jejich roh srazil do branky hostující obránce, brankář Kácal ale dokázal zázračně míč vytěsnit na další roh. Posléze se hra opticky vyrovnala, kloudné akce, které by vedly k ohrožení obou brankářů, ale nepřicházely. Na straně Dívčic hýřil aktivitou zejména hbitý Strnad, na té domácí pak o sobě dával vědět hlavně P. Kaše. Obranné řady však fungovaly, alespoň před přestávkou, na jedničku. 

Hosté nastříleli tři branky a odváží všechny body

Po změně stran se oba celky přeci jen probudily k životu. Nejprve se o slovo přihlásilo Lipí, konkrétně Kruťko. Kapitán Lipí svou tvrdou střelou pořádně protáhla hostujícího gólmana Kácala, který si připsal důležitý zákrok. O dvě minuty později stálo štěstí také při domácích, když Vondrka trefil z vápna jen síť na brankou domácích. Další minuty patřily Dívčicím, které působily v těchto fázích hry hladověji. Domácí hrozili jen ze sporadických brejků. V 57. minutě se již v Lipí měnilo skóre. Útočník Václav Strnad si dokázal poradit s obráncem a s trochou štěstí prostřelil bezmocného Macháčka - 0:1. Poté se začala hra spíše kouskouvat, plynulosti hry neprospělo ani zranění Rejdala pro kterého musela přijet záchranná služba. Další velkou šanci hostů zmařil Valenta, který z dobré pozice přestřelil domácí svatyni. V 77. minutě se hosté radovali podruhé, když se opět prosadil nejlepší střelec soutěže Václav Strnad. Jeho tvrdá rána prostřelila vše co mu stálo v cestě. Lipí se chtělo nadechnout k nějakému závěrečnému tlaku, avšak marné dobývání dívčické brány žádnou kloudnou akci nepřineslo. Byli to naopak hosté, kteří se těsně před koncem radovali potřetí. Pavel Hezoučký prokázal své sprinterské dovednosti, předběhl obránce, přehodil gólmana a následnou rybičkou doťukl balon do sítě. Dívčice si odvezly z Lipí všechny tři body a dostaly se na čtvrté místo v tabulce. Lipí naopak na své první letošní domácí vítězství čeká.



Ohlasy k zápasu



TJ Mír Dívčice
Pavel Bartuška (trenér): Do Lipí jsme jeli s tím, že nemáme co ztratit, navíc jsme měli spoustu omluvenek a nakonec jsem se domluvil s Tomášem Kocumem, že nám pomůže! Na to že nehrál 6 let, tak odehrál výborný zápas. Navíc i přes zranění byl připraven Hezoučký, který nakonec pečetil výhru 3:0! První půle byla vyrovnává, měli jsme dvě tutovky a Lipí taky, podržel nás vynikající Kácal! O půli jsem klukům říkal ať jsou trpělivý, že to přijde a to se povedlo v 57. minutě, kdy nejlepší střelec Strnad vstřelil první gól, pak navýšil opět Strnad na 2:0...Potom přišla smutná akce, kdy se zranil Rejdal a musela pro něj záchranka! Vystřídal ho Hezoučký a ten zpečetil výhru 3:0 v 89. minutě! Dík patří celému týmu, ale vyzdvihnout musím Kácala a Kocuma!



Počet diváků: 120. Rozhodčí: ZEVL Karel - HOLINKA Jiří (N), AMBROŽ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 7
Rozhodčí - ZEVL Karel: 8
Občerstvení - nápoje: 10
Občerstvení - jídlo: 10
Hrací plocha: 9
Zázemí: 8
Výkon domácích - TJ Sokol Lipí: 6
Výkon hostů - TJ Mír Dívčice: 7
Hráč utkání - hosté: Lukáš Kácal
Hodnocení hráčů - domácí: Lukáš Kruťko - 7, Zdenek Jinek - 6, Jan Růžička - 6, Jan Zoch - 7, Tomáš Jinek - 6, Pavel Moravec - 7, Petr Kaše - 7, Martin Svoboda - 6, Petr Klečka - 7, Josef Mojžíš - 6, Miroslav Zvánovec - 6, Štěpán Svoboda - 6, Jiří Macháček - 5,
Hodnocení hráčů - hosté: Libor Waldhauser - 8, Luboš Tvrzický - 8, Stanislav Rejdal - 8, Tomáš Kocum - 8, Vladimír Valenta - 7, Václav Strnad - 7, Štěpán Hájek - 8, Jiří Vondrka - 5, Pavel Hezoučký - 8, Václav David - 8, Jan Valenta - 7, Lukáš Kácal - 10,
Hodnocení úrovně zápasu: 8
Rozhodčí - ZEVL Karel: 6
Občerstvení - nápoje: 10
Hrací plocha: 10
Zázemí: 8
Výkon domácích - TJ Sokol Lipí: 5
Výkon hostů - TJ Mír Dívčice: 7
Hodnocení hráčů - hosté: Libor Waldhauser - 8, Luboš Tvrzický - 8, Stanislav Rejdal - 7, Tomáš Kocum - 8, Vladimír Valenta - 7, Václav Strnad - 7, Štěpán Hájek - 8, Jiří Vondrka - 6, Pavel Hezoučký - 6, Václav David - 7, Jan Valenta - 6, Lukáš Kácal - 9,

Tip: výhra domácích

Jan Valenta

Expert: Jaroslav Brom
Tip experta: výhra domácích

Lipíčko s námi sehrálo šťastnou bitvu a body potvrdí i doma. Pokud bude brankář Macháček stejně neprůstřelný a brejky jeho spoluhráčů stejně efektivní, na body to pro Dívčice nevidím.

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Administrátor klubu - SK Ševětín | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Chrášťany | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích