0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2018 15:00

17.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žabovřesky díky gólu Formánka odváží všechny body ze Sedlece


Branky


25

Další jarní triumf si připsali fotbalisté Žabovřesek. Jejich zápas na hřišti Sedlece byl hodně dlouho bez gólového efektu. S přibývajícím časem, ale hosté tlačili a až deset minut po začátku druhého poločasu sev přesně trefil Luboš Formánek. Těsný náskok pak lehce udrželi až do závěrečného hvizdu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Žabovřesky
Luboš Formánek (hráč): Od začátku zápasu jsme byli lepším týmem a vypracovali si mnohem víc šancí než domácí. Já neproměnil nepřímý kop z hranice penalty, Pokorný neproměnil hlavičku po krásném centru Pilnýho, Houdek neproměnil tutovku z hranice penalty. Takže do kabin jsme šli bez vstřeleného gólu, ale věděli jsme, že druhou půli se to prostě zlomit musí. Po přestávce jsme na Sedlec vlítli a pomalu je nepustili z jejich poloviny. V 55. minutě jsme si nádherně vyměnili míč s Honzou Hálů, ten mi vrátil patičkou, já pokračoval směrem k vápnu a střelou k tyči jsem dal na 0:1. Ovšem po zakončení jsem špatně došlápnul, okamžitě jsem odstoupil ze zápasu, kotník mam jak tenisák a pár zápasů si od fotbalu odpočinu. Ovšem kluci hráli stále dobře, jenom prostě jsme neměli to štěstíčko proměnit šance, které jsme si vytvořili. Důležité tři body.



Sestavy


TJ Viktoria Sedlec B
R. Čaloun [-] - M. Kroupa [-] , J. Špán [-] , J. Zíka [-] , V. Reitinger [-] , J. Staněk [-] , P. Zíka [-] , L. Mrázek [-] , L. Hovorka [-] , V. Kozel [-] , R. Jodl [-]

TJ Sokol Žabovřesky
D. Pavlík [-] - P. Pokorný [-] , J. Hála [-] , M. Velík [-] , L. Formánek [-] , J. Hála [-] , V. Vácha [-] , V. Hrabčák [-] , O. Houdek [-] , T. Hála [-] , J. Horský [-]

ŽK: 43. P. Pokorný .
Hráči zápasu: L. Formánek , J. Hála .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - ŠVINGELBAUER František (N), ŠTANDA Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Administrátor klubu - SK Ševětín | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Myslím, že Žaby prodlouží jarní šňůru výher, kdy nasázeli během 3 zápasu 16 gólů. Uvidíme, jaký příděl si schovali pro Sedlec.

Tip: výhra domácích