FOTO: Dívčice udolaly sedlecké béčko


25

Do nedalekých Dívčic přijela záloha Sedlece jen s torzem hráčů, což jim ovšem nebránilo v tom, aby domácí fotbalisty víc než potrápili. Dívčice i přes hodně zahozených šancí utkání zvládli a dokráčeli do vítězného konce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí otočili nepříznivý výsledek

Duel dvou zcela odlišných tabulkových mužstev začal velkou šancí Dívčic. Hezoučký vysunul v páté minutě kolmicí Strnada, jenž posléze poslal míč na penaltu. Žádný z jeho spoluhráčů ale u balonu nebyl včas. Poté přišlo ještě nekolik tutove, ale ze žádné se nepovedlo vstřelil branku. To hosté ze své první vážnější možnosti udeřili. Hovorka prošel po pravé straně hřiště, zasekl si ve středu hřiště protihráče a předložil balon Tomáši Folvarskému, jenž jej uklidil do sítě za bezmocného Kácala. To byla pro domácí studená sprcha. O sedm minut později bylo v domácím táboře už veseleji. Nejlepší střelec soutěže Václav Strnad vystihl přihrávku obrany, obešel brankáře a vsítil svou osmnáctou branku v sezóně. O chvíli později dokázali domácí remízový stav zvrátit, když po pěkné přihrávce Jiří Vondrka přeloboval gólmana Michalce. Poté opět přišel festival zahozených šancí, které postupně zahodil Strnad, Rejdal a Valenta. Skóre se již neměnilo a domácí, tak odcházeli do kabin spokojenější.

Dívčice dokázaly vstřelit ještě tři branky a zvítězit

Nástup do druhého poločasu domácí opět nezvládli, i když byli opticky lepším týmem. V 58. minutě prodloužil aut Bašar a osamocený Tomáš Folvarský si s balónem věděl rady, domáci se milně domnívali, že šlo o offside. Dívčice to naštěstí nezlomilo a začali svého soupeře nepříjemně tlačit, bohužel chybělo trošku toho štěstí. V 66. minutě po faulu na Strnada si míč postavil k přímému volnému kopu Stanislav Rejdal a střelou do pravého rohu branky nedal Michalcovi šanci. V 75. minutě se domácí prosadili počtvrté. Valenta dostal míč na hranici šestnáctky, následně jej Vondrka procpal na volného Luboše Tvrzického a ten propálil vše co mu stálo v cestě. Dívčice byly v těch dobách opravdu při chuti a sedlečtí nevěděli, kde jim hlavy stojí. V 75. minutě trefili domácí v krátkém sledu hned dvě tyčky, v 80. minutě už se ale mohli radovat popáté. Jiří Vondrka vybojoval těžký míč, napřáhl svou pověstnou levačku a poslal ho do pravého dolního rohu. Gólové akci předcházela ještě tutovka Strnada, který ale z dobré možnosti trestuhodně zamířil mimo tři tyče. To jej ale rozhodně po konečném hvizdu mrzet nemuselo. Fotbalisté Dívčic vyhráli podruhé v řadě, když tentokrát doma rozstříleli v tabulce desátý Sedlec 5:2. Nutno podotknout, že to rozhodně mohlo skončit mnohem větším rozdílem.



Ohlasy k zápasu


TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): Je to pro nás hodně cenné vítězství. Po brance na 2:1 v závěru prvního poločasu to vypadalo, že bychom ke třem bodům mohli dokráčet v klidu. Ale na začátku druhé půle soupeř vyrovnal a sami jsme si utkání zkomplikovali, hlavně hodně neproměňovanými šancemi. Naštěstí jsme konec zápasu zvládli a dokázali celkem nastřílet soupeři pět branek.




Počet diváků: 30. Rozhodčí: KRČÍN Zdeněk - AMBROŽ Martin (N), VORÁČEK Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 6
Rozhodčí - KRČÍN Zdeněk: 8
Občerstvení - nápoje: 10
Občerstvení - jídlo: 10
Hrací plocha: 4
Zázemí: 10
Výkon domácích - TJ Mír Dívčice: 7
Výkon hostů - TJ Viktoria Sedlec B: 4
Hodnocení hráčů - domácí: Leoš Valenta - 6, Libor Waldhauser - 7, Jiří Hájek - 7, Luboš Tvrzický - 8, Stanislav Rejdal - 7, Vladimír Valenta - 7, Václav Strnad - 7, Štěpán Hájek - 8, Jiří Vondrka - 7, Jan Dvořák - 7, Jan Valenta - 7, Lukáš Kácal - 7, Pavel Hezoučký - 7,

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Minulý zápas Dívčice měli s náma v první půli smůlu, tentokrát se k nim štěstí otočí čelem a se Sedlecem si poradí.

Tip: výhra domácích

Zde očekávám možná i vyrovnané utkání, které ale rozhodne Strnad - nejlepší střelec soutěže.

Tip: výhra domácích

Kdyby se nejednalo o derby, tak bych si byl víc jistý výhrou domácích. Hosté nebudou moci využít pendly a tak nakonec se přikláním k výhře Dívčic.

Tip: výhra domácích

Derby? 80% jednotka

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích