Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2018 15:00

15.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lipí doma nestačilo na Kameňák, Kotalík zaznamenal čtyři branky


Branky


0

Ani druhé utkání v roce 2018 fotbalistům Lipíčka radost nepřineslo. V jarní premiéře před vlastními fanoušky domácí podali naprosto tragický výkon, inkasovali šest branek a na jaře zůstávají na nule při skóre 2:9. Hosté z Kameňáku tak k Velikonocům nachystali pěknou nadílku a jako první celek v letošní sezóně dokázali dobýt Lipí Štádium.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas ještě vypadal pro domácí nadějně

Na úvodní branku se nemuselo dlouho čekat. Bohužel pro Lipíčko se nejednalo o Aprílový žert a byl to brankář Čáp, jenž zaskočil za absentujícího Macháčka, kdo musel lovit balón ze své sítě. Ve 3. minutě domácí hostujícímu celku nabídli zbytečný rohový kop, na který si naskočil Tomáš Vítů a poslal hosty do vedení - 0:1. Srovnat mohl o deset minut později Lávička, bohužel sám před Kvasničkou branku v dobré příležitosti přestřelil. Brankou neskončila ani hlavička Holinky po rohovém kopu, které chyběly decimetry. A tak přišel trest. Ve 41. minutě stál na konci pohledné kombinace Jakub Červonyj - 0:2. O minutu později si hostující gólman Kvasnička neporadil s těžkou malou domů od svého spoluhráče, s vypětím všech sil vyrazil balón pouze před sebe, kde ho dobíhající Petr Kaše uklidil do sítě - 1:2.

Tvrz Lipí padla

Druhé dějství bylo zcela v režii Kameňáku v čele s Viktorem Kotalíkem, který zaznamenal hned čtyři zásahy do černého! Mezi jeho branky se vklínila pouze trefa Jiřího Říhy z 80. minuty, který chladnokrevně zakončil samostatný únik. Sečteno, podtrženo - 2:6. Po utkání se hráči Lipíčka zavřeli v šatně a měli si o čem povídat. Na umístění v TOP7 zaručující účast ve III. třídě i pro příští ročník totiž mají před osmými Kolodějemi již pouze pětibodový náskok, navíc je příští týden čeká vzájemný souboj.

ZDROJ: https://www.tjsokollipi.cz



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Kamenný Újezd B
David Augusta (hráč): Pro nás skvělý výsledek. Vyloupili jsme Lipí, odkud se body nevozí. Přeci jen do nedělního zápasu na domácí půdě Lipí zdolalo všechny soupeře a jejich skóre?? 35:5 to prostě budí respekt. Na podzim jsme nedávali branky a často chybovali v obraně, což v neděli neplatilo. Výsledek odpovídá druhé polovině, kdy jsme dominovali a šli za vítězstvím. 4x se trefil Kotalík který je k nezastavení a ubránit ho dělá soupeřům problémy, prostě má formu. První polovina byla vyrovnaná, soupeř nás chvílemi i tlačil a měl pár příležitostí. Naštěstí netrefil nebo pokryl Kvasnička. Mám radost, že náš kádr složenej z hráčů B-týmu a dorostenců má svoji sílu. Chceme vyhrát každý zápas a věřím když vydrží forma budeme stoupat tabulkou.



Sestavy


TJ Sokol Lipí
D. Čáp [-] - M. Svoboda [-] , P. Kaše [-] , R. Lávička [-] , V. Radouch [-] , T. Jinek [-] , J. Holinka [-] , J. Říha [-] , J. Růžička [-] , Z. Jinek [-] , L. Kruťko [-]

TJ Sokol Kamenný Újezd B
F. Kvasnička [-] - T. Klivanda [-] , M. Lhotský [-] , T. Vítů [-] - J. Červonyj [-] , D. Frnka [-] , J. Komberec [-] , V. Šimek [-] , D. Augusta [-] , L. Fousek [-] - V. Kotalík [-]

ŽK: 39. T. Jinek - 37. V. Šimek .
Hráči zápasu: V. Šimek , V. Kotalík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ZEVL Karel - STRÁDA Petr (N), DUDÁK Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.