0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2018 15:00

14.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žabovřesky vyloupily Týn


Branky


0

Žabovřesky cestovaly do Týna nad Vltavou, ale tam je čekalo nepříjemné překvapení, když se museli odebrat do nedalekých Koloděj. Hosté měli kvalitní zimní přípravu a chtěli se před domácím týmem vytáhnout, což se jim nakonec povedlo a tak si odvážejí všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté zaskočili domácí hráče ke konci poločasu

Utkání se muselo odehrát v nedalekých Kolodějích z důvodu nezpůsobilých ploch v Týně. Tato indispozice hrála do karet více hostům, protože jsou na tento terén a pažit zvyklí ze svého stadionu. Zápas začal opatrnou hrou obou týmů s řadou nepřesností. V průběhu poločasu začali mít převahu hosté. Vytvářeli si mnoho šancí, které skvěle likvidovala týnská legenda brankář Švejda. Nerozhodný stav vydržel pouze do 16. minuty, kdy Žabovřesky po několikáté zahrály rohový kop, z něhož zcela osamocen skóroval Vít Hrabčák. Domácí ve snaze otočit nepříznivý stav, vrhli všechny síly do útoku, ale hostujícího gólmana ani jednou neohrozili. Do konce poločasu se nic zajímavého už nestalo.

Hosté odvážejí všechny body

Druhý poločas začal akcí Žabovřesk, kde dokázali přelstít týnskou obranu a Jan Hála se po samostatném nájezdu nemýlil – 0:2. Hosté i nadále pokračovali v útočné převaze a domácí tým si s tím nevěděl rady. Domácí tým táhl především kapitán Maruška, ale v útočné fázi Týn zahrozil pouze sporadicky. Žabovřesky si po zbytek zápasu pohlídaly své vedení a zápas skončil jejich zaslouženou výhrou.

Autor: Lukáš Ponec



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Týn nad Vltavou B
Lukáš Ponec (hráč): Prohraný zápas byl ovlivněn několika událostmi. Jednou z nich byl daleký přesun týmu na cizí hřiště, kvalita terénu, rozhodčí a absence středního záložníka Daniela Broma, který plnil své povinnosti v Babiččině údolí. Všechno hrálo proti týnskému béčku. A nyní po pravdě. Týnské béčko propadlo ve všech aspektech zápasu a zaslouženě prohrálo s Žábami.

TJ Sokol Žabovřesky
Luboš Formánek (hráč): Po příjezdu do Týna jsme se dozvěděli, že zápas hrajeme v Kolodějích. My si říkali, že je to možná pro nás výhoda a to se taky nakonec ukázalo. Celý zápas jsme byli lepším týmem s mnoha šancemi. S výsledkem jsme naprosto spokojeni, ovšem kdyby jsme vyhráli 6:0 tak by se nikdo nedivil. Ovšem jsme promarnili spoustu šancí, na tom musíme zapracovat a když tohle se nám bude dařit, bude jaro snazší. První gól jsme vstřelili po naší klasice. Formánek kopal roh, posadil míč na Hrabčáka a ten se nemýlil. Za tohoto stavu jsme šli kabin (vlastně na lavičku, protože kabiny jsme neměli k dispozici). O poločase jsme si řekli, že by chtělo co nejdřív vstřelit gól a trochu se uklidnit a to se nám povedlo naprosto skvěle! Hned ve 2. minutě druhého poločasu jsme házeli aut, Pilný prodloužil za sebe na Jana Hálu, ten si obhodil stopera a skoro od půlky postupoval sám na gólmana. Náš kapitán zachytal chladnou hlavu a zkušeně pod tělem vstřelil gól na 0:2. Do konce zápasu jsme si zápas pohlídali, i když domácí pár šancí ještě měli. Ovšem šance jsme měli i my, ale neproměnili. Tři body z horké půdy jsou naprosto cenné a zasloužené.



Sestavy


FK Olympie Týn nad Vltavou B
J. Švejda [-] - J. Klička [-] - J. Maruška [-] , D. Maruška [-] - J. Brom [-] , L. Ponec [-] - J. Mach [-] , J. Vomáčka [-] , P. Šimánek [-] , A. Novotný [-] , P. Zavadil [-]

TJ Sokol Žabovřesky
D. Pavlík [-] - J. Hüttner [-] , P. Pokorný [-] , J. Hála [-] , M. Velík [-] , L. Formánek [-] , J. Hála [-] , V. Vácha [-] , V. Hrabčák [-] , O. Houdek [-] , T. Hála [-]

Hráči zápasu: V. Hrabčák , J. Hála .
Místo: Koloděje nad Lužnicí. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - KLIČKA Martin (N), ŠTANDA Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.