L. Fiala 11. (p.)
J. Sekyra 13.
2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2018 17:00

24.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budětice předvedly jeden z nejlepších výkonů jara a uspěly


Branky


11. L. Fiala (p.) , 13. J. Sekyra - 63. D. Matoušek
1
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V utkání třetího celku tabulky s třináctým byli favoritem hosté. Jenže domácí hráli o poslední šanci udržet se ve hře o záchranu v OP a podle toho i průběh utkání vypadal. Od prvních minut se na bolešinské valil jeden útok za druhým. V 11. minutě se po skrumáži ve vápně hostů a následné ruce bolešinského zadáka kopala penalta. Tu s přehledem proměnil budětický L. Fiala. V 13. minutě se po nacvičeném autovém vhazování prosadil M. Štěch, který prodloužil dlouhý aut R. Melky a následně J. Sekyra dopravil míč bezpečně do branky. 2:0. Následoval seriál neproměněných šancí Budětic, kterých v prvním poločase bylo šest, včetně nastřelené tyče P. Janečky.

 

I ve druhé půlce byli lepší domácí, jenže znovu se zakončením to bylo tristní a tak přišel trest. V 63. minutě gólman Budětic centr hostů vyrazil jen před sebe a po dvou dorážkách se hosté dočkali snížení D. Matouškem. 2:1. Tohle bolešinské pochopitelně dostalo do hry a o drama bylo postaráno. V 79. minutě ještě mohlo dopomoci domácím vyloučení bolešinského K. Šilhavého. Ale nestalo se a domácí se museli strachovat o hubené vedení do poslední minuty. A to doslova. V 90. minutě předvedl budětický gólman J. Vinter pohotový zákrok a pomohl tím domácím získat veledůležité tři body

 

Zdroj: http://www.budetice2012.cz

 



Ohlasy k zápasu


FK Budětice 2012
web klubu: Dnes jsme stran útočné fáze předvedli asi nejlepší výkon jara. Jenže jen co do počtu šancí, jejich využití by snad zvládli lépe i žáci. I tak můžeme být spokojeni. Na jaře hrajeme doma vyrovnané partie se soupeři z čelních pater tabulky (Měčín, Bolešiny) a celkem s přehledem porážíme ty ze spodnějších pater (Ž. Ruda, Luby, Hartmanice, Sušice), takže by myslím stálo za to OP zachránit. Pořád jsme ve hře. Teď musíme vyhrát ve Svéradicích a v posledním zápase alespoň remízovat. To by mělo stačit k záchraně v OP. Ale těch kdyby a možná je docela dost, nicméně šanci máme a ne malou. Pojeďte nás podpořit na utkání jara do Svéradic, v neděli od 16.00.




Sestavy


FK Budětice 2012
J. Vinter [-] - V. Hozman [-] , R. Melka [-] , Z. Frančík [-] (72. J. Josefík [-] ) , J. Sekyra [-] , M. Štěch [-] , P. Janečka [-] (90. M. Novotný [-] ) , M. Paroubek [-] , D. Hlavin [-] , V. Korda [-] (72. D. Chmelík [-] ) , L. Fiala [-]

SK Bolešiny
V. Simbartl [-] - R. Šindelář [-] , M. Ceplecha [-] , K. Šilhavý [-] , J. Jonáš [-] , T. Stupka [-] , J. Pitel [-] , R. Farný [-] , P. Matějka [-] , D. Matoušek [-] , J. Novák [-] (81. J. Valeš [-] )

ŽK: 55. M. Štěch , 77. R. Melka - 63. K. Šilhavý . ČK: 79. K. Šilhavý .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Staněk Luděk - BALA Petr, LOJÍK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů