1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2018 16:30

23.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budišov s Herálcem smírně


Branky


14

Zápas dvou týmů z čela tabulky vítěze nenašel a oba týmy si ve vyrovnaném utkání rozdělily po bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení

V krásném počasí hosté začali téměř ideálně. Pas na Uchytila vyslal Černý a následná utažená střela Slováčka skončila na tyči, balon se odrazil k Okurkovi, který rozvlnil síť. Do vedení se však v první minutě nedostali, asistent rozhodčího signalizoval ofsajd. Budišov poprvé zahrozil po sklepnutí Nováčka na Sedláčka, na jeho přízemní centr o kousek nedosáhl volný Votoupal. Když udržel balon u lajny Slováček, našel na vápně Okurku, který si dokázal udělat místo ke střele, jeho placírka šla těsně vedle. Po zdařilém presinku vyslal obloučkem z boku samotného Kováře Čejka, ten to měl ale složité, rychle vyběhnuvšího Trnku chtěl lobovat, balon však pod břevno nestlačil. Individuální akce Uchytila přinesla velkou šanci pro Čejku, hostující záložník se balon snažil umístit špičkou do protipohybu brankáře, Trnka merunu s námahou zachytil. Po velice dobré čtvrthodině a  neproměněných příležitostech Herálce se gólově urodilo na druhé straně. Rohový kop Nováčka přesně našel Votoupala, který v pádu dokázal usměrnit hlavičku mimo dosah Tichého, 18. minuta 1:0! Inkasovaná branka hosty naprosto srazila a nemohli se vůbec dostat do zápasu. Pěknou akci předvedli domácí po kombinaci Nováčka s rychlonohým Horkým, který servíroval balon před bránu na Pažourka, jeho střela minula bránu. A ještě více to hořelo po přihrávce Sedláčka znovu na Horkého, ten našel úplně volného Obůrku a jen dobře postavená tyč Tichého mu zabránila ve skórování. Horký u lajny dělal hostům velké problémy a rychle se musel zorientovat Černý, po jeho nástřelu posílal těžký balon nad břevno. Konečně jsme se předvedli i u domácího vápna po pěkném ťukesu ve středu hřiště, Čejka bohužel celou akci nedotáhl a balon se mu procpat před bránu nepodařilo, naopak musel při rychlém protiútoku zabrat zpět Černý. Po faulu na Kováře měl dobrou příležitost k rozehrání přímého kopu Slováček, ale střela šla nad. Důležitý zákrok předvedl těsně před pauzou Tichý, přečet Nováčkův úmysl vyslat mezi stopery Votoupala a při výběhu ukryl míč do rukavic. I díky tomu se šlo do kabin za stavu 1:0!

Na začátku druhého poločasu hosté vyrovnali

Do druhého dějství místo Čejky naskočil Boháč a tento tah heráleckým znova vyšel na výbornou. Již ve 47.minutě totiž rozehrál standardní situaci na Ptaszeka, který sklepl balon Černému, ten se položil do střely skoro jako večer před tím Gareth Bale ve finále LM a bleskově srovnal skóre zápasu, 1:1! Černý se musel činit o chvíli později i před naší brankou, závar po rohovém kopu řešil odkopem, bez újmy jsme přestáli i následnou standardní situaci. Vstřelený gól hosty příliš nenakopnul a opět vypadli na delší čas z role, Budišov se však do žádné vážnější šance nedostal. Vřít to před Trnkovou brankou začalo po pěkné individuální akci Boháče, po jeho přihrávce posílal ostrý centr do pokutového území Uchytil, na jeho pobídku nikdo z nabíhajících nedosáhl. Hosté soupeře zatlačili a připsali si velkou brankovou příležitost, Slováček se dokázal uvolnit a poslal nadýchaný bochánek mezi penaltu a malé vápno, na něj si naskočil Kovář a lízl balon těsně vedle levé tyče. I další šance přišla ze vzduchu, znovu centroval Slováček a tentokrát se neohroženě vrhl do souboje s gólmanem Boháč, propasírovat hlavičku se mu přes Trnku nepodařilo. Budišov se dostal ke slovu po důvtipně rozehraném nepřímém kopu, oblouček Sedláčka mohl zúročit Nováček, ale v rozhodující fázi podklouzl. Možná k jeho zaváhání přispěla i nesoustředěnost, když se věnoval více než samotné hře neustálým řečněním s hlavním arbitrem… Po chybné rozehrávce vedl rychlý protiútok Boháč, roztáhl hru na Slováčka a jeho centr byl sražen na roh zřejmě pomocí ruky jednoho z domácích hráčů, penalta se však nepískala. Překvapit Trnku se po technicky rozehraném přímém kopu Boháčovi nepodařilo, naopak na naší půli se hnal Nováček, vyslal Pažourka proti němuž výtečně zasáhl Cach. Poté přišla hluchá pasáž a byl to spíše boj, tradičně ostrý zápas s velkým množstvím soubojů, jak už to s Budišovem bývá. Nejlepší střelec a kapitán domácích Nováček dělal velké potíže, po jeho průniku po lajně přispěchal se skluzem Ptaszek a kopal se roh, na něj vyskočil nejvýše Černý a hrozbu zažehnal. Když autové vhazování pokryl Uchytil, přihrával do vápna Kovář, dosáhnout na balon se nikomu v našem dresu nepodařilo. Slováčkovi sedl přechod na kraj zálohy a posílal do velkého čtverce zajímavé balony. Stejně jako po obloučku za obranu na Uchytila, který si balon zasekl, obtočil se kolem Obůrky, ale místo přihrávky zvolil střelu, která se mu nepodařila usměrnit mezi tři tyče. Závěrečnou šanci na rozhodnutí si připsal Boháč, výborně přešel přes tři protihráče, možná prováhal ideální čas k zakončení, a tak se mu na dlouhou nohu nepodařilo procpat balon přes stopera domácích. V emočně vypjatém závěru se místo střelců do notýsku zapisovali pouze žluté karty a utkání skončilo dělbou bodů.



Ohlasy k zápasu


FC Budišov - Nárameč
Libor Švec, trenér: Dnes jsme viděli velice pěkný fotbal s výbornými akcemi na obou stranách. Remíza je spravedlivá

TJ Sokol Herálec
Lucie Peňázová, vedoucí mužstva: Úvod zápasu jsme zachytili velice dobře, sice nám nebyla uznána branka, ale i tak jsme si vytvořili další příležitosti, bohužel jsme opět doplatili na koncovku. Budišov se prosadil po rohovém kopu a po inkasovaném gólu jsme přestali hrát, mohli jsme být rádi, že jsme neinkasovali další branky. Podařilo se nám zkraje druhé půle vyrovnat, byly tam i další příležitosti, ale utkání skončilo spravedlivou dělbou bodů. Všichni se však těšíme na příští kolo, pouťové nedělní odpoledne bude ve znamení velkého šlágru, na naše hřiště přijede okresní rival ze Žďáru.



Sestavy


FC Budišov - Nárameč
L. Trnka [-] - T. Nováček [-] , J. Pažourek [-] , V. Pavelec [-] , T. Obůrka [-] , Z. Dvořák [-] , R. Hrádek [-] , K. Nováček [-] (90. J. Sedláček [-] ) , M. Sedláček [-] , L. Horký [-] , M. Votoupal [-]

TJ Sokol Herálec
J. Tichý [-] - J. Skála [-] , M. Kysilko [-] , M. Kovář [-] , L. Cach [-] (82. P. Veselský [-] ) , O. Černý [-] , J. Ptaszek [-] , V. Uchytil [-] , D. Okurka [-] , P. Čejka [-] (46. M. Boháč [-] ) , J. Slováček [-]

Hráči zápasu: M. Votoupal - O. Černý , J. Slováček .
Místo: Budišov. Počet diváků: 140.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Daniel Procházka

Expert: David Svěrák
Tip experta: výhra domácích

Budišov táhne střelec Nováček, který bude i v tomto zápase při chuti a sestřelí Herálec. Bude to zápas o jednom gólů, kde rozhodne domácí prostředí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích