4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2018 16:30

23.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jemnicko s přehledem porazilo Budějovice


Branky


38. J. Kincl , 40. J. Anděl , 57. J. Kincl , 62. J. Grün
14

Lokální derby nabídlo 23. kolo soutěže, když do Jemnice zavítal celek z Moravských Budějovic. Ten si nakonec odvezl čtyřbrankový příděl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly před pauzou...

Úvod zápasu se nesl aktivitou domácích. Nejdříve se za hostující obranu dostal na pravé straně Kincl, ale jeho zpětná přihrávka ve vápně nenašla adresáta. Následně se v dobré pozici ocitl Grün, ale prováhal vhodný moment ke střele. Poté se ozvali i hosté. Po rohovém kopu vrátil odražený míč za domácí obranu Kopeček a osamocený Svoboda zkoušel prostřelit domácího brankář Kopečka, leč marně. Poté hra upadla do fotbalové nudy. Hosté pozorně bránili a Jemnicko zdlouhavou rozehrávkou nemohlo hosty ničím překvapit. ve 28. minutě vyšel hostům rychlý útok, po ktrém postupoval sám na brankáře Pařízek. Ke smůle hostí mířil podél brankáře vedle. Ve 38. minutě zahrávali domácí roh, hosté jej odvrátili k volnému Kinclovi a jeho tvrdou střelu si obránce srazil do brány - 1:0. O chvíli později to bylo o dvě branky, kdy se ve vápně uvolnil Anděl a křížnou střelou trefil přesně - 2:0.

Dva góly po pauze...

Ve druhé půli hosté otevřeli hru a to vyhovovalo domácím, V 57. minutě uprchl Grün a ve vápně přihrál Kinclovi, který pod padájícím obráncem zvýšil na 3:0. Následné úniky Grüna, Nevrkly i Axmana brankami neskončily. Až na třetí pokus se v závěru radoval i Grün, když po kličce brakáři skóroval do prázdné - 4:0. Budějovičtí si ve druhé půli vytvořili jen dvě pěkné střely ze střední vzdálenosti se kterými si skvělými zákroky poradil Kopeček. V místním derby dvou měst v třebíčském okrese tak zvítězili svěřenci trenéra Kincla poměrně jednoznačným výsledkem.



Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO
Zbyněk Kincl, trenér: S výkonem v první půli spokojen nejsem. Hráli jsme zdlouhavé rozehrávky a následné nákopy neměly žádný smysl. S tím jak, jsme se dostali do vedení museli hosté otevřít hru a pro nás již bylo jednoduší útočit.




Sestavy


1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - J. Kincl [-] , Z. Koutný [-] , T. Krejča [-] (46. P. Nevrkla [-] ) , M. Máca [-] - J. Rejthar [-] , M. Hošek [-] (74. M. Axman [-] ) , D. Vacuška [-] , D. Svěrák [-] - J. Anděl [-] (62. Z. Nikrmajer [-] ) , J. Grün [-] -

SK Moravské Budějovice
O. Dvořák [-] - J. Kosmák [-] (84. L. Kratochvíl [-] ) , A. Svoboda [-] , J. Horecký [-] , K. Svoboda [-] (46. V. Dušek [-] ) , M. Pařízek [-] , L. Stehlík [-] , P. Benda [-] (46. P. Stark [-] ) , J. Benda [-] , V. Novotný [-] , T. Kopeček [-]

ŽK: 65. D. Svěrák - 20. K. Svoboda , 45. V. Novotný .
Hráči zápasu: V. Kopeček , J. Grün , J. Kincl .
Místo: Jemnice. Počet diváků: 165.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Daniel Procházka

Expert: David Svěrák
Tip experta: výhra domácích

Čeká nás velice těžké utkání. Moravské Budějovice hrají o přežití v soutěži, nedají nám nic zadarmo. Za vítězstvím nás poženou skvělí fanoušci a všechny body zůstanou v Jemnici.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích