Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2018 16:30

22.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj předposledního s posledním zvládly lépe Moravské Budějovice


14

Do Moravských Budějovic zavítala v rámci souboje předposledního s posledním Černíč, i přestože vedla 2:0, nakonec odjela s šestigólovým přídělem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vedli

Souboj předposledního proti poslednímu týmu tabulky se odehrál v neděli v Moravských Budějovicích, kam zavítali hosté z Černíče. Oba týmy v minulém kole přesvědčivě prohrály, Moravské Budějovice podlehly mladíkům z Třebíče, Černíč doma schytala debakl od suverénní Náměště nad Oslavou - Vícenic. Do zápasu lépe vstoupili hosté z Černíče, kteří makali jako hrom a Budějovice nepouštěli do vážnějších šancí. Jako odměnu za svoji aktivitu dostali dvoubrankové vedení. Nejprve v 23. minutě rozesmutnil domácí fanoušky mladík Matyáš Lovětínský - 0:1. Už o pět minut později zvyšoval na 0:2 hostující Jiří Lacina. Černíčští si vytvořili i nějaké další šance, jenže ty neproměnili. Domácí ve 42. minutě snížili zásluhou Martina Pařízka - 1:2.

Domácí otočili zápas

Druhý poločas už se nesl v úplně jiném duchu - už tři minuty po příchodu na hřiště po poločasové přestávce vyrovnal domácí Aleš Svoboda, který střídal netradičně v 8. minutě zřejmě zraněného Veselého, ale domácí to mrzet nemuselo, Aleš Svoboda se ukázal jako plnohodnotná náhrada - 2:2. V 64. minutě dokonali domácí obrat zásluhou druhého gólu Martina Pařízka - 3:2. Když o čtyři minuty později přidal další branku Tomáš Kopeček, s hosty to vypadalo špatně - 4:2. Přesto hosté snížili zásluhou Petra Čermáka na 4:3, jenže ihned na to domácí odpověděli druhým gólem Tomáše Kopečka - 5:3. O tři minuty ještě pečetil vítězství domácích další dvougólový střelec Aleš Svoboda a upravil tak na konečných 6:3.



Ohlasy k zápasu



TJ Podyjí Černíč
Jan Bulant, funkcionář: Bez brankáře se hrát nedá, kluci makali, vedli 2:0 a další šance neproměnili. Domácí na konci poločasu snížili z pomezní čáry a druhý poločas už měl k tomu prvnímu daleko,domácí dávali góly lehce a asi se divili, jak bez problémů po špatném začátku vyhráli.



Sestavy


SK Moravské Budějovice
J. Jelínek [-] - L. Veselý [-] (8. A. Svoboda [-] ) , J. Horecký [-] , K. Svoboda [-] , M. Pařízek [-] , L. Stehlík [-] , P. Benda [-] (66. V. Dušek [-] ) , O. Busta [-] (37. P. Stark [-] ) , J. Benda [-] , T. Kopeček [-] , V. Novotný [-]

TJ Podyjí Černíč
M. Šimánek [-] - M. Borkovec [-] , J. Beseda [-] , P. Čermák [-] (85. T. Deutschar [-] ) , J. Lacina [-] , M. Brom [-] , . Povolný [-] , Z. Janoušek [-] , M. Lovětínský [-] , M. Leitkep [-] , V. Leitkep [-]

ŽK: 37. P. Benda , 88. T. Kopeček - 88. M. Borkovec .
Hráči zápasu: T. Kopeček , M. Pařízek , A. Svoboda - P. Čermák .
Místo: Moravské Budějovice. Počet diváků: 110. Rozhodčí: Masopust Václav - DVOŘÁK Jan, FRIDRICHOVSKÝ Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Daniel Procházka

Expert: Jan Jabůrek
Tip experta: výhra domácích

Tady by podle toho co jsem nedávno viděl měla být v duelu dvou jasně posledních týmů další tentokrát celkem jasná jednička.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích