2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2018 18:00

22.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V dohrávce si Náměšť poradila s Jemnickem


Branky


14

Zpět na první pozici se mohla díky výhře dostat Náměšť, která toho také využila a po vítězství proti Jemnicku se dostala zpět na první místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli lepší

Netradičně v úterý musel tým z Jemnice cestovat k dohrávce 22. kola do Náměště nad Oslavou, jelikož sehrát utkání v původním termínu znemožnilo silné krupobití, které se prohnalo ve městě na řece Oslavě. Nyní už nic nebránilo tomu, aby utkání mohlo začít. Od úvodních minut kvalitního utkání měli domácí převahu a zejména Šimončič a Jonák si vytvářeli zajímavé příležitosti, ale vstřelit úvodní branku se dlouho nedařilo. Udeřilo až ve 22.minutě, když uvolnil Durajka Michala Šimončiče a ten přeloboval vyběhnutého brankáře a otevřel skóre zápasu - 1:0. Do poločasu byli domácí nadále lepší a při šanci Svobody vykopával hostující obránce míč z brankové čáry. I díky tomu se již skóre neměnilo, domácí tak vedli o jedinou branku zásluhou kanonýra Michala Šimončiče.

Hra se vyrovnala, hosté však vyrovnat nedokázali

Po přestávce se hra vyrovnala a na dostřel branky se dostali i hosté, ale vyloženou brankovou příležitost si za celý zápas nevypracovali. Pojistku výsledku přidal po výborném uvolnění Šimončiče, který se na šestnáctce zbavil dvou obránců, a přihrál Martinu Annovi, který se trefil technickou střelou do protipohybu brankáře ke vzdálenější tyči 2:0. Naděje hostů na zkomplikování cesty za vítězstvím domácím sebral Bastl, který se nechal za kritiku rozhodčího vyloučit a tak domácí zápas již s přehledem dovedli do vítězného konce. Díky těmto třem bodům se silným soupeřem se tak náměšťští vrací zpět do čela tabulky, když předskočili Žďár nad Sázavou B, před kterým nyní vedou o dvě branky.



Ohlasy k zápasu


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
Jan Jabůrek, vedoucí mužstva: První poločas jsme byli lepší a zaslouženě jsme vedli, po přestávce se hra vyrovnala, ale hosté si nějakou vyloženou brankovou příležitost nevypracovali. Utkání bylo kvalitní.




Sestavy


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
J. Bartošek [-] - M. Anna [-] (86. L. Matějek [-] ) , P. Čermák [-] , M. Homola [-] , V. Lampíř [-] - Z. Jonák [-] (83. M. Matoušek [-] ) , J. Rubák [-] , R. Durajka [-] - D. Svoboda [-] (79. T. Tržil [-] ) , M. Šimončič [-] - J. Tržil [-]

1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - Z. Koutný [-] , M. Máca [-] , T. Krejča [-] (66. Z. Nikrmajer [-] ) , O. Tesař [-] - D. Vacuška [-] , J. Kincl [-] (88. O. Malotín [-] ) , T. Bastl [-] , D. Svěrák [-] - M. Axman [-] , J. Kalášek [-] -

ŽK: 83. T. Tržil - 74. J. Kincl . ČK: 80. T. Bastl .
Hráči zápasu: M. Anna , R. Durajka .
Místo: Náměšť nad Oslavou. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Daniel Procházka

Expert: Jan Jabůrek
Tip experta: výhra domácích

Náměšť je teď rozjetá a má Jemnicku co oplácet z podzimu kdy Jemnicko doma vysoko a zaslouženě zvítězilo.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích