1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2018 16:30

20.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Herálec doma přetlačil Jemnicko


Branky


19

Nejtěsnějším možným výsledkem zvítězil domácí Herálec proti silnému týmu z Jemnice a může se tak radovat ze tří bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Za ideálního fotbalového počasí herálečtí hned v úvodu ukázali chuť zlomit nepříznivou domácí bilanci. Výkop Kopečka si zpracoval Okurka, přihrál Boháčovi a jeho přihrávku z první poslal na rozběhnutého Uchytila Skála. Domácí kapitán pálil z boku, ale střelecké probuzení ne a ne přijít, trefil tyč a dobíhající Kovář na balon nedosáhl. Další minuty ukázaly, že se střetly dva takticky vyspělé týmy, obrany fungovaly téměř bezchybně a ani jeden z brankářů nemusel zasahovat. Až po centru Slováčka se do zakončení procpal Skála, jeho slabý pokus však ještě před Kopečkem odkopl Koutný. Nápaditou akci domácí předvedli po vynikajícím pasu Holce, Uchytil dlouhý míč sklepl na Boháče, ten se vyhnal do úhlu, ale ještě stačil přihrát Cachovi, jeho střela však skončila dokonce autovým vhazováním hostů. Hosté poprvé výrazněji zahrozili po pasu na Grüna,  jeho střela byla sražena, ale do zakončení se už chystal Bastl, včas přispěchal Cach. Když Slováček viděl dálnici vstříc hostující brance, vyslal na ní Uchytila, toho na poslední chvíli zastavil Koutný. Velkou hrubku předvedl Černý, který na půli ztratil míč a musel rychle spěchat dozadu, aby stihl Andělovi přistřihnout křidélka, hostující útočník to vzal na sebe, avšak vypálil mimo tři tyče. Rychlonohého Grüna poté zkušeně zastavil Ptaszek. Po 30.minutě přišla hluchá pasáž hry, kdy se nic nedělo, hráči se navzájem velice dobře hlídali a nedali si ani centimetr prostoru. Když rychle rozehrál Boháč, centroval před bránu Cach, k jeho pobídce se neprotlačil Ptaszek. Ten se dostal do zakončení záhy, pěkně se dostali ze sevření u lajny Slováček s Boháčem, centr pozdějšího hrdiny utkání Ptaszek bohužel usměrnil mimo tři tyče. Podklouznutí a ztrátu míče Slováčka na půli hřiště mohl potrestat Kincl, ten po přihrávce spoluhráče pálil možná příliš zbrkle a z dobré pozice vůbec netrefil brankový prostor. Rodící se největší šanci prvního poločasu utnul nešťastně hlavní sudí. Skála přihrával naslepo, ale přímo ke kopačkám hostujícího hráče, ten atakovaný Černým ještě stačil balon poslat na úplně volného spoluhráče, který by postupoval sám na bránu, výhoda nebyla ponechána a pískal se žlutý zákrok Černého. Do kabin se tedy šlo za bezbrankového stavu.

Boháč svým gólem rozhodl

I druhý poločas to byla spíše taktická bitva, v útoku jsme však mnohem nebezpečnější byli my. Balon si šikovně přebral Boháč, jeho přesný centr poslal těsně nad břevno hlavičkující Ptaszek. Po malé domů zabojoval Kovář a na Kopečkovi si vynutil rohový kop. Centr Okurky prošel celým vápnem až k Boháčovi, ten si stále svá mířidla gólově nevyladil a balon poslal těsně vedle levé tyče. Individuální akci předvedl Grun, který prošel přes dva obránce a s vypětím všech sil se podařilo jeho sólo utnout až Černému. Vysokým presinkem se dostal do zajímavé šance Boháč, obránce oklamal pohybem a mohl postupovat středem hřiště, tísněn vyprodukoval slabou střelu, navíc se dlouho vzpamatovával z utržené rány. Velká náplast a úleva přišla pro Boháče v 67.minutě. Nejprve prolétly vápnem dva centrované míče a zakončoval Bříza, jehož tvrdou střelu vytěsnil Kopeček nad břevno. Poté se k rohu postavil Okurka, na zadní tyči si počíhal právě Boháč a rozvlnil síť Kopečkovy branky, 1:0! První jarní gól vnesl na Boháčovy kopačky pohodu a následně ho bylo plné hřiště. Po narážečce u lajny centroval na Kováře, ten se natahoval po balonu, ale v letu usměrnil merunu vedle. Zajímavou standardní situaci mohl zahrávat po faulu Slováčka Anděl, kousek za vápnem trefil z boku zeď, nadvakrát se k balonu dostal Grun, ale jeho pokus Tichého neohrozil. Hosté vsadili vše na dlouhé míče, s tím si však dokázala výborně fungující stoperská dvojice Černý – Holec poradit. Velká komplikace přišla pro Jemnicko deset minut před koncem. To nepochopitelně vypnul Bastl a jeho tvrdý zákrok, kdy vůbec netrefil balon, byl oceněn červeným kartonkem. Pojišťovací branku mohl přidat po pěkné akci a přihrávce Boháče Skála, míč měl však při střele trochu za nohou a trefil tak pouze vybíhajícího Kopečka. Po dalším uvolnění u lajny posílal ostrý centr před bránu Okurka, Slováček balon nezasáhl. Kopeček předvedl, že si s balonem u nohy rozumí, kličkou posadil na zem napadajícího Kováře, ale následně přihrál pouze Uchytilovi, ten však ani tentokrát nezvolil gólové řešení a přestože chtěl přehodit vyběhnutého gólmana hostí, bránu vůbec netrefil. Když střídající Čejka ztratil míč, trochu nešťastně fauloval u vápna a centrovaný míč odvracel na roh Holec, po rohovém kopu to před naší bránou vřelo, hlavičkovanou ukončil hlavičkou mimo bránu Máca. Závěr zápasu si již domácí dokázali pohlídat a oslavili první domácí body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Herálec
Lucie Peňázová, vedoucí mužstva: Zápas byl vcelku vyrovnaný, ale v ofenzivě jsme byli nebezpečnější my a nakonec jsme se zaslouženě dočkali vítězné trefy. Jemnicku jsme téměř nic nedovolili, možná by ve statistikách nebyla v podání hostů zaznamenána ani jedna střela na branku. Vyzdvihnout musíme dobře fungující defenzivu, snad to takhle půjde dál.




Sestavy


TJ Sokol Herálec
J. Tichý [-] - J. Ptaszek [-] (63. J. Bříza [-] ) , O. Černý [-] , D. Holec [-] , M. Kovář [-] , J. Skála [-] (87. P. Čejka [-] ) , L. Cach [-] , V. Uchytil [-] , D. Okurka [-] , M. Boháč [-] , J. Slováček [-]

1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - O. Tesař [-] , J. Kincl [-] (63. P. Nevrkla [-] ) , Z. Koutný [-] , M. Máca [-] - J. Kalášek [-] (85. Z. Nikrmajer [-] ) , J. Rejthar [-] , D. Svěrák [-] , T. Bastl [-] - J. Anděl [-] , J. Grün [-] -

ŽK: 45. O. Černý , 58. M. Boháč , 76. D. Okurka - 81. D. Svěrák . ČK: 80. T. Bastl .
Hráči zápasu: J. Tichý , M. Boháč - V. Kopeček .
Místo: Herálec. Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Daniel Procházka

Expert: Adam Macek
Tip experta: výhra hostů

Domácím se zatím na jaře moc nedaří, těsnou výhru si odvezou hosté.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů