5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 16:30

20.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žďár doma deklasoval Budišov


Branky


19

Vyrovnané utkání se očekávalo ve Žďáru nad Sázavou, ale domácí toto rázně odmítli a svému soupeři nasázeli nepopulárního "bůra".

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nakročili k vítězství

V sobotu přivítala žďárská "Benfika" v arálu na Bouchalkách do té doby čtvrtý tým tabulky Budišov-Náraměc. Utkání domácí začali pěkně zostra a hned ve 3. minutě si přetažený centr zpracoval Filip Růžička a prostřelil hostujícího brankáře Trnku. I nadále domácí kontrolovali hru a v navýšení skóre jim bránila pouze nepřesnost finálních přihrávek. Ve 20.minutě zahrozili hosté, kdy velkou šanci měl kapitán týmu Nováček, ale domácí brankář Sobotka jeho tvrdou střelu vytěsnil na břevno. O pár minut později se znovu uvolnil Nováček, nacentroval před domácí bránu a hostující hráč přestřelil. Ve 25.minutě poslal Z. Peňáz do brejku Filippiho, ten si ve vápně skvěle píchnul balón a hostující gólman musel faulovat. Penaltu si postavil Russ, ale slabou střelou, kterou brankář vyrazil, ji zahodil. To domácí však nepoložilo, naopak začali hrát s ještě větší aktivitou a ve 32. minutě rozehrál chytře standardní situaci Musil, skvěle našel Davida Russa a ten zvýšil vedení domácích na 2:0. Za takového stavu se šlo i do kabin.

Domácí dali svému soupeři bůra

Do druhé půle domácí vstoupili opět aktivně, hosty nepustili ani do jedné vážnější šance a hráli pěkný, kombinační fotbal. V 61. minutě rozehrál přímý kop výborně Havlík a osamocený David Russ neměl problémy zvýšit na 3:0. V 70. minutě dostal Mario Filippi nádhernou přihrávku od Musila a svůj sólový nájezd zkušeně zakončil - 4:0. V 76. minutě přihrál znovu Filippi  Zdeňku Peňázovi a ten z otočky zvýšil na konečných 5:0. Do té doby nejlepší obrana soutěže tak dnes inkasovala pětkrát, to znamená že všechny body zůstaly ve Žďáru.



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
Zdeněk Peňáz, vedoucí mužstva: Dnes jsme odehráli výborné utkání, konečně jsme začali proměňovat šance a soupeře naprosto jednoznačně přehráli ve všech směrech. Dnes těžko hledat nejlepšího hráče, hráli jsme velmi dobře jako tým. Pokud bych měl přece jen někoho vyzdvihnout, byli by to Janů a každým zápasem se zlepšující Filippi.

FC Budišov - Nárameč z.s.
Libor Švec, trenér: Zápas se nám dneska nepovedl, špatně jsme se pohybovali a kombinovali. Domácí vyhráli naprosto zaslouženě.



Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
A. Sobotka [-] - F. Růžička [-] , P. Machatka [-] - Z. Peňáz [-] (80. T. Vokoun [-] ) , D. Musil [-] , D. Russ [-] (78. L. Sláma [-] ) , T. Janů [-] - M. Filippi [-] - J. Jun [-] (71. L. Bulíček [-] ) , B. Sláma [-] , J. Havlík [-]

FC Budišov - Nárameč z.s.
L. Trnka [-] - D. Věžník [-] , R. Pavlatovský [-] , Z. Dvořák [-] , R. Hrádek [-] , M. Molnár [-] , K. Nováček [-] (84. L. Vala [-] ) , M. Sedláček [-] , J. Kozuň [-] (27. T. Obůrka [-] ) , L. Horký [-] (74. D. Čech [-] ) , M. Votoupal [-]

ŽK: 67. M. Votoupal , 73. M. Sedláček .
Hráči zápasu: T. Janů , Z. Peňáz , M. Filippi .
Místo: Žďár nad Sázavou, UT - areál B. Počet diváků: 78.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Daniel Procházka

Expert: Adam Macek
Tip experta: výhra domácích

Žďár by měl vzhledem k jeho ambicím Budišov porazit.

Tip: remíza

Tip: remíza

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích