Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 16:30

20.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelku ovládla Želetava


Branky


19

Želetava hostila doma poslední tým tabulky Černíč a v divoké gólové přestřelce nakonec zvítězila i díky hattricku Vojtěcha Čurdy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl po dvou brankách na obou stranách

Domácí hráči ze Želetavy měli od úvodních minut zápasu mírnou převahu, kterou vyjádřili dvěma góly v 21. minutě zásluhou Tomáše Simandla a ve 24. minutě se poprvé v zápase prosadil Vojtěch Čurda - 2:0 .Pak se hra alespoň opticky vyrovnala a ke konci prvního poločasu se hosté dočkali vyrovnání. K nařízené penaltě ze 40. minuty se postavil nejstarší z Černíčských na hřišti - Dušan Lovětínský a pokutový kop proměnil - 2:1. O tři minuty později přidal druhý gól v zápase Dušan Lovětínský a vyrovnal tak na 2:2. Jenže to byla jeho poslední možnost, jak se zapsat do statistik utkání, jelikož z důvodu pracovních povinností musel být o poločase vystřídán. Poločas 2:2.

Přestřelka pokračovala

Druhý  poločas naskočili hosté už s trenérem Černíče Františkem Distelem na hřišti začali tradičně druhý poločas špatně. Želetavští se dostávali do šancí a také vsítili vedoucí gól zásluhou Aleše Pacase - 3:2. Měli ještě několik pološancí, ale pak zase se hra vyrovnala. Černíč překvapivě během dvou minut otočila skóre ve svůj prospěch. Nejprve se v 57. minutě prosadil Michal Brom - 3:3 a o dvě minuty později poslal hosty do vedení Jiří Lacina - 3:4. Dál se projevila  nezkušenost  některých hostujících hráčů  a netrvalo dlouho a domácí si vzali vedení zpět slepenými brankami v rozmezí minuty zásluhou opět Tomáše Simandla a Vojtěcha Čurdy - 5:4.  Černíč měla  ještě šance na skórování do domácí branky a tím zdramatizování zápasu, alešestý gól a tím dokonaný hattrick Vojtěcha Čurdy v jejich síti v 70. minutě utkání rozhodl.



Ohlasy k zápasu



TJ Podyjí Černíč
Jan Bulant, funkcionář: Domácí mají v týmu velmi dobré ofenzivní hráče, které je těžké zastavit. Dramatické utkání plné zvratů se muselo divákům líbit. Osla- bená sestava Černíče zaslouží za dobrý výkon pochvalu. V sobotu přijede vedoucí tým Náměště/Vícenice s hráči se zkušenostmi z vyšších soutěží.



Sestavy


Sokol Želetava
J. Partl [-] - T. Vrbka [-] (81. M. Pavela [-] ) , M. Malík [-] , V. Čurda [-] , T. Simandl [-] , M. Vrbka [-] (83. L. Viceník [-] ) , P. Vranka [-] , M. Jičínský [-] , Š. Vladeka [-] , A. Pacas [-] (90. J. Šrutka [-] ) , M. Vrbka [-]

TJ Podyjí Černíč
M. Novák [-] - D. Lovětínský [-] (46. Š. Pavlíček [-] ) , J. Lacina [-] , M. Brom [-] , Z. Janoušek [-] , . Cupák [-] (46. F. Distel [-] ) , M. Leitkep [-] , T. Deutschar [-] , J. Beseda [-] , V. Leitkep [-] , P. Čermák [-]

ŽK: 63. M. Leitkep , 83. T. Deutschar .
Hráči zápasu: V. Čurda , T. Simandl - D. Lovětínský .
Místo: Želetava. Počet diváků: 111.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Daniel Procházka

Expert: Adam Macek
Tip experta: výhra domácích

Černíč asi nehraje špatně, ale Želetava je doma silná a vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích