3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 16:00

19.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ani skvělý Klubal nepomohl Šebkovicím k bodům


Branky


14. T. Krejča (p.) , 22. Z. Koutný , 63. J. Anděl
21

V rámci 19. kola do Jemnice zavítaly Šebkovice ohrožené sestupem. Favoritem bylo domácí Jemnicko, které tuto roli potvrdilo a jen díky skvělému brankáři hostů nevyhrálo větším rozdílem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí přidali dva zasáhy

 

Zápas se nesl v režii domácích, kteří si během utkání vytvořili nespočet šancí, ale v bráně hostí čaroval Klubal. Již ve 2. minutě postupoval  zprava sám na brankáře domácí Kincl. Jeho střelu reflexivně vyrazil Klubal do břevna. V 6. minutě pálil z hranice  šestnáctky Grün a Klubal vyrazil na roh. V 11. minutě byl faulován Kalášek v pokutovém území hostů a pokutový kop proměnil domácí Tomáš Krejča - 1:0. O chvíli později unikl Anděl, ale brankář Šebkovic Klubal opět vynikl skvělým zákrokem. Ve 22. minutě po rohu kapitán domácího Jemnicka Zdeněk Koutný zvyšuje hlavou na 2:0. Poté se osmělili i hosté, kdy rovněž po rohu vznikl závar před domácí svatyní, ale střela hostí skončila vedle. Ke konci poločasu se dostal opět v tomto zápase aktivní Kincl za obranu, ale jeho zpětnou přihrávku před prázdnou bránu hosté stačili odvrátit. Největší šancí Šebkovic byl samostatný únik ve 44. minutě, ale z vápna byl nepřesně zakončen střelou těsně vedle levé tyče. Do šaten se tak šlo za ještě poměrně mírného stavu pro hostující Šebkovice.

Jemnicko komplikace nepřipustilo

 

Ve druhé půli opět pokračoval festival domácích tutovek. Nejprve Grün a poté Anděl nadvakrát neuspěli sami před Klubalem, který je vychytal. Pak se předvedl opět Klubal, když ze šibenice vytáhl Krejčův přímý kop. Až v 74. minutě se Jiřímu Andělovi podařilo udělat Klubalovi kličku a zvýšit do prázdné brány na 3:0. Poté domácí utkání jen dohrávali a hosté pouze sporadicky po několika standardních situacích zahrozili.



Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO
Zbyněk Kincl, trenér: S hrou i výsledkem jsem naprosto spokojen, jen si myslím, že jsme měli rozhodnout hned v prvním poločase. Jenže vlastně hostující brankář Klubal měl ten den famózní formu a jen díky jemu to skončilo tak přijatelně.




Sestavy


1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - J. Kincl [-] , Z. Koutný [-] , T. Krejča [-] , M. Máca [-] - J. Kalášek [-] (71. O. Tesař [-] ) , J. Rejthar [-] , D. Vacuška [-] (53. T. Bastl [-] ) , D. Svěrák [-] - J. Anděl [-] , J. Grün [-] -

TJ Sokol Šebkovice, z.s.
K. Klubal [-] - D. Karásek [-] , Š. Dvořák [-] , Z. Přibil [-] (71. J. Holčapek [-] ) , D. Kašpárek [-] - T. Kotačka [-] , Z. Roupec [-] , V. Říha [-] - D. Večeřa [-] (41. R. Bulíček [-] ) , P. Durda [-] , J. Fejta [-]

ŽK: 46. J. Anděl , 87. T. Bastl - 45. Š. Dvořák .
Hráči zápasu: D. Svěrák , J. Grün - K. Klubal .
Místo: Jemnice. Počet diváků: 250. Rozhodčí: Krondráf Jan - ŠRÁMEK Zdeněk, SÝKORA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Daniel Procházka

Expert: Tomáš Oberreiter
Tip experta: remíza

Tady to vidím na remízový špíl, Jemnice je na domácím hřišti kvalitní, ale Šebkovice dokáží svojí bojovností soupeře překvapit a jsou schopni bod venku urvat. Navíc Šebkovice nabrali lehčí fazonku po posledních dvou kolech.

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích