1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2018 16:00

18.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebíč loupila v Herálci


Branky


23

V minulém kole si první jarní vítězství připsal Herálec, tentokrát si první tři body připsala hostující Třebíč, když vyhrála v poměru 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V poločase nerozhodně

Téměř letní počasí a výborně upravený pažit byly spolu s diváky svědky první branky hned v úvodní minutě utkání.Domácím se nepodařilo pokrýt rychlou akci hostujících mladíků, Kysilko odkryl prostor, do kterého si naběhl Doležal, udělal kličku Bednářovi a poslal Třebíč do brzkého vedení, 0:1! Zareagovat herálečtí mohli po dobré kombinaci u autové čáry, Kovář našel pěknou přihrávkou Slováčka, ale ten se jako střelec příliš neukázal, v dobré pozici minul tři tyče. Přetažený míč si vyměnili Skála s Veselským, jeho ostrý centr byl odvrácen, soupeře předskočil Bříza a naslepo přihrál na vápně stojícímu Uchytilovi, který se obtočil kolem bránícího hráče, ale byl stažen k zemi. Přímý kop z ideální pozice rozehrával Boháč, že bohužel aktuálně v domácím dresu neběhá žádný Stanciu demonstrovala jeho střela, kdy vůbec netrefil bránu. Po uvolnění Boháče prodlužoval balon hlavou Slováček, Veselský stihl pas ještě na hrací ploše a jeho centr před bránu si málem srazil do vlastní sítě jeden z dobíhajících obránců, kopal se pouze roh. Třebíč šla do rychlého brejku po podběhnutí míče Kovářem, vpřed upaloval Doležal, přihrával Lorencovi, ale ten ztroskotal na včasném návratu našich hráčů, nebezpečí zažehnali Skála a poté Veselský. Třebíč si vůbec nepočínala špatně, jejich rychlé kombinace často natropily spoustu problémů, tak jako po záběhu za obranu, kdy musel ostrý centr odvracet Veselský. Když šel do hlavičky riskující své zranění Kovář, hostující obrana zaspala a využít toho chtěl Boháč, na poslední chvíli mu možnost vystřelit zmařil Karásek. Po autovém vhazování obelstil hned dva soupeře Okurka, jeho centr na zadní tyč pouze lízl Boháč, zakončit se mu nepodařilo. Slováček vyslal uličkou Skálu, ten se dostal do pokutového území, kdy šel po kontaktu se soupeřem ochotně k zemi, penalta se zřejmě správně nepískala. Vyrovnat se Herálci podařilo ve 34.minutě, těžký míč si na prsa zpracoval Boháč a pod tlakem se mu podařilo balon udržet, následně si narazil se Skálou a poslal přihrávku na zadní tyč, kde byl osamocený Kovář. Ten zachoval chladnou hlavu a přihrával ještě lépe postavenému Okurkovi, který neměl problém rozvlnit síť, 1:1! Vzít vedení zpět si mohla Třebíč téměř ihned po rozehrávce, chybu ve středu pole chtěl potrestat Doležal, jeho přihrávku nezužitkoval ideálně Lorenc, střílející mimo bránu. Obrovskou hrubku vyrobil ještě před poločasem Kysilko, Doležal se před bránou však prosadit neprokázal, následný závar musel řešit Slováček, chvilkové zmatky v obraně se domácím podařili přestát a do kabin se šlo za nerozhodného stavu.

Třebíč si veze domů tři body

Druhý poločas začal téměř identicky jako první, srdnatě se obranou probíjel šikovný rychlík Doležal, do jeho střely se musel položit Holec. Poté jsme si opět nepohlídali dlouhý balon za obranu, Doležal tváří v tvář Bednářovi selhal, náš gólman jeho střelu vyrazil a balon do bezpečí odklidil Holec. A do třetice možnost pro Doležala, sám na Bednáře postupoval od půlící čáry, ale svoji šanci prováhal, utopil se v kličkování proti vracejícím se obráncům. Když domácím tři výstrahy nestačily, udeřilo v 55.minutě, Bednář zaváhal při dlouhém balonu a z brány nevyběhl, to potrestal právě Doležal, který střelou na zadní tyč poslal Třebíč znovu do vedení, 1:2! Tato studená sprcha v teplém počasí domácí alespoň trochu osvěžila a vrhli se do útoku. Po důkladném napadání zahrál nepřesvědčivě malou domů jeden ze stoperů hostí, Skála jeho úmysl vystihl a přihrával Boháčovi, ten tísněn zamířil nepřesně a velice se zlobil za neodpískaný nedovolený zákrok v pokutovém území. Když  domácí dobře roztáhli hru do šířky, na Skálův centr si na zadní tyč nabíhal Bříza, který přenechal snášející se balon Boháčovi, jeho rána z voleje lízla břevno Šplíchalovy svatyně. Boháč zatím na jaře střelecké kopačky neobouvá, zkusil to tedy po kombinaci Skály a Veselského hlavou, těžká hlavička ze záklonu mířila nad. Domácí si však stále museli hledět i zadních vrátek, protože Doležal nám dělal neustálé problémy, rychlostní souboj s ním musel svést Černý a dlouhý balon odehrát na roh. Že tohle povedený zápas pro domácí rozhodně nebude podtrhla 72.minuta. Dlouhý pas zůstal opět nepokryt, Novák se sice díky zpracování okradl o šanci zakončit, Černý mu skluzem střelu znemožnil, ale když už se zdálo, že balon sebere Bednář, Novák ho někde mezi ním a Černým vyštrachal a zvýšil na 1:3! Vykřesat naději alespoň na bod mohl po pěkné akci Skály a Veselského Boháč, jeho rána uvnitř vápna byla ztečována na roh. Třebíčští do otevřené obrany podnikali rychlé brejky, jejich realizace však vázla, Uličný pěknou ránou rozezvučil tyč. Doležal přihrál úplně volnému Lorencovi, toho si vyčíhal Bednář a jeho pokus lapil. Nemohoucnost jen potvrdila akce, kdy přes několik hráčů přešel Boháč, ale Cachova střela nestála za řeč. Konec zápasu se již pouze dohrával.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Herálec
Lucie Peňázová, vedoucí mužstva: Po vítězném utkání přišla opět bída a zmar. Třebíč nás vycvičila z produktivity a předvedla velice sympatický výkon, nám to v ofenzivě opět drhlo. Soupeři přicházejí ke vstřeleným gólům příliš lacino, zatímco my se na každou branku nadřeme. Vlastními chybami se srážíme a dostáváme pod tlak. Snad brzy přijde zápas, který nás konečně nakopne k výkonům z podzimu.




Sestavy


TJ Sokol Herálec
J. Bednář [-] - M. Kovář [-] , D. Holec [-] (65. O. Černý [-] ) , P. Veselský [-] , J. Skála [-] (78. J. Ptaszek [-] ) , J. Bříza [-] , M. Kysilko [-] , V. Uchytil [-] , D. Okurka [-] , M. Boháč [-] , J. Slováček [-] (59. L. Cach [-] )

HFK Třebíč B
J. Šplíchal [-] - R. Valíček [-] , L. Karásek [-] , S. Renát [-] , A. Suchna [-] - D. Lorenc [-] , S. Thomas [-] , O. Uličný [-] (88. V. Bence [-] ) , P. Novák [-] - D. Doležal [-] , D. Kovář [-] (81. T. Staněk [-] )

ŽK: 62. M. Boháč , 74. O. Černý - 87. S. Renát .
Hráči zápasu: D. Okurka - J. Šplíchal , D. Doležal .
Místo: Herálec. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kubeš Petr - SLIŽ Emil, JIRSA Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Rozsochy | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Daniel Procházka

Expert: David Svoboda
Tip experta: výhra domácích

Herálec je doma silný a jestli chce udržet kontakt s čelem tabulky, tak by měl tento zápas zvládnout. Třebíč přijede s mladou a nezkušenou sestavou, za mě jasná jednička.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích