0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 16:00

18.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrchovina loupila ve Žďáru


Branky


23

Dosud suverénní rezerva Žďáru nad Sázavou vyzvala v místním menším derby zápase hosty z Nového Města na Moravě - Vrchovinu B a poprvé na jaře pocítila hořkost porážky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žďár byl lepší, ale gól nevstřelil

V sobotu se ve žďárském areálu na Bouchalkách odehrálo malé derby, kdy se střetla "Benfika" Žďáru nad Sázavou s rezervou Vrchoviny. Oběma týmům se na jaře poměrně daří, Žďár ještě neprohrál a Vrchovina prohrála pouze s dosud suverénními Dukovanami. Po celý první poločas byli herně lepší domácí borci ze Žďáru, kteří více drželi míč na svých kopačkách a dostávali se do šancí. Ale bohužel se opět projevila jejich stará bolest - koncovka. Postupně domácí zahodili několik stoprocentních šancí, které neproměnili dvakrát Filippi, Musil, Janů. Hosté se v podstatě nedostali k ohrožení domácí branky, jenže i to jim stačilo k udržení nadějného poločasového výsledku 0:0.

Jediný gól stačil hostům ke třem bodům

Do druhého dějství jistě vstupovali žďárští posilněni faktem, že první poločas byli lepší, jen nedokázali využít šance. Chtěli na hosty z Nového Města na Moravě vlétnout a co nejdříve utkání rozhodnout, jenže opak byl pravdou. Sotva domácí zaregistrovali, že už jsou na hřišti a ne v kabině, hosté se ve 46. minutě dostali do první šance v zápase vůbec a po zmatku v obraně ji hned využili zásluhou Lukáše Slavíčka - 0:1. To s domácími natolik otřáslo, že ztratili klid na kopačkách, přihrávky byly nepřesné, nakopávali dlouhé míče dopředu na osamoceného Filippiho. Ve druhé půli už domácí hráli v křeči a nedostali se do žádné vážné šance. Poprvé tak na jaře prohráli a přesto, že se stále drží na prvním místě, druhá Náměšť nad Oslavou - Vícenice má o bod méně a zápas k dobru.



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
Zdeněk Peňáz, vedoucí mužstva: Celý první poločas jsme byli lepším týmem, více jsme drželi míč a lépe kombinovali, jenže opět nás zradila koncovka. Druhý poločas dal soupeř rychle branku a to s námi naprosto otřáslo a už jsme si ani žádnou větší šanci nevypracovali.




Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
T. Hajný [-] - R. Gančev [-] , B. Sláma [-] (71. J. Jun [-] ) , F. Růžička [-] , P. Machatka [-] - T. Janů [-] , D. Russ [-] , D. Musil [-] , Z. Peňáz [-] - M. Filippi [-] (67. L. Bulíček [-] ) - J. Havlík [-] (60. T. Ločárek [-] )

SFK Nové Město na Moravě B
J. Andrýsek [-] - P. Blažíček [-] , J. Mrkos [-] , P. Duda [-] , J. Liška [-] (81. J. Havelka [-] ) - R. Blažíček [-] , Z. Josífek [-] (60. V. Veselý [-] ) , L. Polnický [-] , M. Vašíček [-] - V. Dobrovolný [-] , L. Slavíček [-] (75. P. Follprecht [-] )

ŽK: 56. J. Havlík , 77. F. Růžička - 42. J. Mrkos , 78. L. Polnický .
Hráči zápasu: T. Hajný - L. Slavíček , J. Andrýsek .
Místo: Žďár nad Sázavou, UT - areál B. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Doskočil Pavel - FABEŠ Roman, KARLÍK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Rozsochy | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Duo Polnický - Slavíček zařídí výhru hostujícího celku

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Daniel Procházka

Expert: David Svoboda
Tip experta: remíza

Souboj béček. Žďár je zatím na jaře suverénní, ale Vrchovina zde určitě nebude chtít dát nic zadarmo a i nám by se hodila ztráta prvního týmu tabulky, takže tipuji remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích