Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 15:30

17.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náměšť si proti Želetavě otevřela střelnici


20

Drtivé vítězství zapsala druhá Náměšť proti zatím trápící se Želetavě, svého soupeře vůbec nešetřila a nasázela mu 11 branek!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půlhodině bylo rozhodnuto

Domácí vstupovali do utkání jako favorité, protože hostující Želetavě se na jaře zatím příliš nedaří. A v bídných výkonech pokračovali, už v 11. minutě totiž unikla hostující obraně zimní akvizice z Velké Bíteše Michal Šimončič a  bylo to 1:0. O pět minut později, v 16. minutě utekl Michal Šimončič podruhé a  poslal domácí do dvoubrankového vedení -  2:0. Když v 19. minutě vybojoval míč Svoboda a přihrál před branku Janu Klímovi, bylo v podstatě rozhodnuto - 3:0.

 Domácím to ale nestačilo, ve 27. minutě postupoval opět sám na brankáře Zdeněk Jonák a náskok domácích byl již čtyřbrankový. Ve 33.minutě doklepával již na 5:0 David Svoboda. Většinu akcí velmi dobře režírovali Durajka s Rubákem avšak od páté branky nastalo drobné polevení v důrazu a během pětadvaceti minut domácí zahodili několik velmi dobrých příležitostí a vypadalo to, že se utkání již jenom v klidu dohraje

Hosté zralí na ručník

Po změně stran nenastala nějaká vážná změna ve vývoji utkání, domácí udrželi necelou čtvrthodinu své střelecké choutky na uzdě. Až v 59. minutě se prosadil podruhé David Svoboda a hned o minutu později zkompletoval Michal Šimončič hattrick a bylo to 7:0. V 70.minutě snížil hostující Tomáš Vrbka, ale domácí hned dvakrát odpověděli Michalem Šimončičem a Romanem Durajkou a hosté byli zralí na ručník - 9:1. V utkání atraktivním pro domácí fanoušky ještě jednou skórovali i hosté a v 82.minutě snížili na 9:2 opět zásluhou Tomáše Vrbky, ovšem i na tuto branku domácí během tří minut dvakrát zareagovali zásluhou Jana Klímy a Martina Anny na konečných 11:2. V posledních minutách měl ještě dvě šance Kučera, ale na desetibrankový rozdíl se mu již upravit nepodařilo.



Ohlasy k zápasu


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
Jan Jabůrek, vedoucí mužstva: Byli jsme celý zápas jasně lepší, hlavně rychlostně, hostující obrana nám vůbec nestačila. Po pátém gólu přišlo trošku polevení, neproměnili jsme několik gólových šancí, ale po poločase jsme branky ještě přidali.




Sestavy


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
J. Bartošek [-] - D. Svoboda [-] (64. P. Kučera [-] ) , M. Šimončič [-] , J. Klíma [-] , R. Durajka [-] , J. Rubák [-] (68. J. Tržil [-] ) , Z. Jonák [-] (59. M. Anna [-] ) , M. Homola [-] , P. Čermák [-] , J. Heres [-] , V. Lampíř [-]

Sokol Želetava
J. Partl [-] - J. Číhal [-] , L. Viceník [-] , M. Jičínský [-] , P. Vranka [-] , M. Malík [-] , M. Vrbka [-] , T. Vrbka [-] , Š. Vladeka [-] , T. Simandl [-] , M. Vrbka [-]

ŽK: 35. J. Číhal , 49. T. Simandl .
Hráči zápasu: M. Šimončič , R. Durajka , J. Klíma - T. Vrbka .
Místo: Náměšť nad Oslavou. Počet diváků: 110.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Daniel Procházka

Expert: Zdeněk Peňáz
Tip experta: remíza

Obě mužstva atakují čelo tabulky, mají velmi silné kádry a rozdělí si body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích