1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 15:30

17.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žďár vyhrál také v Jemnici


Branky


20

Souboj týmů z vrchních pater tabulky nakonec lépe zvládla rezerva Žďáru nad Sázavou, která tak na jaře potvrdila suverenitu, když vyhrála počtvrté v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli brzy do vedení

Zápas nezačali hosté vůbec dobře, což bylo i trochu zapříčiněno pozdním příjezdem, tudíž měli o dost kratší předzápasovou přípravu, než jsou zvyklí a od toho se pak odvíjel začátek utkání, kdy si hned v 6. minutě nepohlídali na krátko rozehraný roh a domácí Jan Grün střelou z vápna k levé tyči překonal Aleše Sobotku – 1:0. Hostům ještě dalších 15 minut, než se dostali do tempa zápasu a začali si postupně vytvářet šance. V 32. minutě dostal přihrávku do vápna David Russ a skvělou individuální akcí přešel podél brankové čáry přes dva domácí hráče a přihrávkou pod sebe našel osamoceného Bohumíra Slámu, který byl ve velmi dobré pozici a tvrdou střelou z první prostřelil domácího gólmana – 1:1. Poločas se poté dohrál bez další vážnější šance.

Žďárští skóre otočili

Do druhého poločasu pak nastoupili hosté s úplně jiným přístupem a chutí odvést si domů všechny tři body. Hned ve 47. minutě se po rohovém kopu skvěle uvolnil Tomáš Peňáz, který však střelou pouze orazítkoval pravou tyč. Tlak Žďáru pokračoval, což jim přineslo odměnu v podobě gólu, když v 55. minutě z pravé strany odcentroval míč do vápna Tomáš Janů a Bohumír Sláma se výborně dostal před vybíhajícího brankáře a hlavou poslal míč přímo do šibenice a připsal si tak už svůj druhý gól v tomto utkání – 1:2. Hosté hýřili aktivitou, drželi míč na kopačkách, kombinovali a soupeře nepouštěli do vážnějších šancí, až na jeden centr, který přistál na hlavě hráče Jemnicka, Sobotka však dobrým zákrokem poslal míč na roh. V 75. minutě si Zdeněk Peňáz stoupl ke svému druhému přímému kopu zpoza šestnáctky, ten první skončil těsně vedle, tentokrát se však Peňáz nemýlil a technickou střelou přes zeď do šibenice překonal domácího brankáře, který si stihl na míč ještě lehce sáhnout, vyrazit jej se mu však nepodařilo – 1:3. Zbytek zápasu si už hosté pohlídali a nepřipustili žádné drama. Za zmínku ještě stojí akce ze závěru utkání Gančeva, Filippiho a Ločárka, kdy poslední jmenovaný si ve vápně zasekl balon a poslal přihrávku na zadní tyč na osamoceného Janů, který však z ostrého úhlu mířil pouze do boční sítě.

 



Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO
Zbyněk Kincl, trenér: Zápas se nám nepovedl, jsme herně křečovití. Hosté byli fotbalovější, ale branky jsme jim docela darovali. Bez oněch našich chyb jsme mohli lídra a nějaké body připravit.

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
Zdeněk Peňáz, vedoucí mužstva: Zápas na málem hřišti byl velice náročný na osobní souboje, především ale skvělou bojovností z druhé půle jsme si odvezli tři body. Všichni hráči se skvěle semkli a ukázali velkou chuť po vítězství.



Sestavy


1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - O. Tesař [-] , M. Máca [-] , J. Kincl [-] , T. Krejča [-] - D. Vacuška [-] , M. Hošek [-] (24. J. Kalášek [-] ) , J. Rejthar [-] , Z. Nikrmajer [-] (56. D. Svěrák [-] ) - J. Grün [-] , J. Anděl [-] (79. D. Smetana [-] ) -

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
A. Sobotka [-] - F. Růžička [-] (46. R. Gančev [-] ) , B. Sláma [-] , P. Machatka [-] , L. Bulíček [-] (63. T. Ločárek [-] ) - T. Janů [-] , D. Russ [-] (82. D. Baránek [-] ) , D. Musil [-] , Z. Peňáz [-] - M. Filippi [-] - T. Peňáz [-]

ŽK: 44. T. Krejča , 81. J. Rejthar - 60. M. Filippi , 85. R. Gančev .
Hráči zápasu: M. Máca - B. Sláma , D. Russ .
Místo: Jemnice. Počet diváků: 140.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Daniel Procházka

Expert: Zdeněk Peňáz
Tip experta: výhra hostů

Tady tipuji trošku zaujatě, domácí mají velmi silné mužstvo, ale my si pojedeme na jejich hřiště pro vítězství.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza