M. Malík 1. (vl.)
I. Koníř 64. (p.)
Z. Prokeš 70.
D. Hložek 82.
4:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2018 15:30

16.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dukovany na jaře opět vyhrály


Branky


1. M. Malík (vl.) , 64. I. Koníř (p.) , 70. Z. Prokeš , 82. D. Hložek - 42. T. Simandl
18

Dukovany přivítaly na svém hřišti Želetavu, která se nacházela v první pětce tabulky. Jenže Dukovany už skalp jednoho takového favorita zaznamenaly a ani tentokrát nedarovaly soupeři jediný bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté začali utkání vlastním gólem

Za slunečného nedělního odpoledne a před slušnou diváckou kulisou (180 diváků) domácí Dukovany, posilněny dvěma skalpy v tabulce výše postavených soupeřů, vyzvaly hosty z Želetavy. Kdo přišel na fotbal později, ten měl smůlu, protože přišel o první gól zápasu. Dukovany, nebo vlastně spíš Želetava měla raketový vstup do zápasu. Hned v první minutě totiž vlastního gólmana překonal hostující Martin Malík a poslal domácí do vedení - 1:0. Jenže nadále byli aktivnější hosté z Želetavy, která svého soupeře jasně přehrávala a jen její nemohoucnost v zakončení zachránila Dukovanům poločasový výsledek 1:1, když se ve 42. minutě trefil hezky z přímého kopu hostující kapitán Tomáš Simandl.

Po změně stran se prosazovali už jen domácí

Druhá půle již byla z pohledu Dukovan lepší a v prvním poločase dominující Želetava už si kromě jedné šance žádnou jinou nevypracovala. Nabídku pokutového kopu zužitkoval v 64. minutě tradiční exekutor domácích, zkušený Ivo Koníř a poslal domácí do vedení - 2:1. Stav, kdy domácí vedli o jednu branku a museli se bát o výsledek nevydržel dlouho, protože o šest minut později - v 70. minutě poslal domácí do dvoubrankového vedení Zdeněk Prokeš - 3:1. A když v 82. minutě přidal další branku do sítě Želetavy střídající Daniel Hložek, bylo jasné, že všechny tři body zůstanou v Dukovanech, které tak potvrdily vynikající formu a upevnily si pozici ve středu tabulky.



Ohlasy k zápasu


SFK Dukovany 2001
Marek Jašek, hráč: Výsledek vypadá jasně, obraz hry byl poněkud odlišný. Za body jsme rádi, jelikož kolikrát jsme byli naopak lepší a vyhrát jsme nedokázali. Želetavu jako soupeře máme rádi jelikož hrají na 1.A doopravdy kombinační fotbal, což nám vyhovuje. Šťastné body, které se počítají.




Sestavy


SFK Dukovany 2001
M. Křišťál [-] - M. Koudelný [-] , O. Horák [-] (74. M. Fojtášek [-] ) , J. Kunc [-] , J. Fojtášek [-] - Z. Prokeš [-] , I. Koníř [-] , P. Pislcajt [-] (41. D. Hložek [-] ) , M. Jašek [-] , Š. Hron [-] (88. Z. Hrubeš [-] ) - J. Černý [-] -

Sokol Želetava
J. Partl [-] - M. Jičínský [-] , P. Vranka [-] , M. Malík [-] (63. M. Pavela [-] ) , M. Vrbka [-] , V. Čurda [-] , T. Vrbka [-] , Š. Vladeka [-] (89. L. Viceník [-] ) , T. Simandl [-] , M. Vrbka [-] , J. Šrutka [-]

ŽK: 31. O. Horák , 42. Z. Prokeš , 50. D. Hložek , 83. Š. Hron - 38. P. Vranka , 51. V. Čurda , 77. M. Jičínský , 85. T. Vrbka .
Hráči zápasu: Z. Prokeš - T. Simandl .
Místo: Dukovany. Počet diváků: 180.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Daniel Procházka

Expert: Lucie Peňázová
Tip experta: výhra domácích

Domácí ještě neobdrželi branku a připsali si dvě překvapivé výhry. Želetava to zde bude mít těžké, má sice několik šikovných hráčů, ale bojovně naladění domácí potřebují každý bod a dle toho také hrají. I do třetice na jaře zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích