3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 15:30

16.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebíč sahala po bodu, ze Syrovic nakonec jede s prázdnou


Branky


36. M. Sosnar , 72. J. Vrba , 87. V. Toman - 11. O. Uličný , 64. X. Rajpaul
18

Pro oba celky druhé utkání na jaře, po oba možnost získat své první body. Přestože záložní tým HFK Třebíč dvakrát vedl, z Nových Syrovic nakonec jede bez jediného bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do kabin za nerozhodného stavu

Oba celky měly možnost získat své první body v jarní části sezóny, protože ani jeden z těchto dvou neměl vstup do "jara" vydařený. Třebíč byla doma deklasována lídrem ze Žďáru a Nové Syrovice podlehly v derby Moravským Budějovicím. S lehce obměněnou sestavou přicestovali hosté z Třebíče do Nových Syrovic. Sobotní utkání bylo ovlivněné poměrně silným větrem, který unášel míče. Stejně tak hrací plocha nebyla po zimním spánku v nejlepším stavu. Do samotného utkání vlétli aktivněji domácí fotbalisté, kteří za aktivitu byli odměněni tutovkou, jenže nedali. Tak přišel trest v podobě gólu v podání Ondřeje Uličného a hosté tak od jedenácté minuty vedli - 0:1. Klidně mohli jít i do dvoubrankového vedení, jenže hostující Kovář neproměnil samostatný únik. A tak udeřil i domácí střelec Miroslav Sosnar a v 36. mintě vyrovnal na 1:1. Za takového stavu se odcházelo i do kabin.

Tři minuty před koncem rozhodl Toman

Utkání bylo stále otevřené a vítězství se mohlo přiklonit na obě strany. Blíže k tomu měli hosté z okresního města, jenže to by museli proměnit pokutový kop. Ale to je nemuselo v tuto chvíli příliš mrzet, protože gól stejně vstřelili zásluhou posily z Trinidadu a Tobaga Xaviera Kylea Rajpaula, který vrátil třebíčským vedení - 1:2. Neproměněný pokutový kop v konečném součtu přeci jen hosty mohl mrzet, protože v 72. minutě podruhé v zápase vyrovnal střídající žolík domácích Jiří Vrba - 2:2. A když už to vypadalo, že utkání skončí plichtou, vzal na sebe zodpovědnost tři minuty před koncem Václav Toman a jako správný kapitán rozhodl o tom, že všechny tři body zůstanou v Nových Syrovicích.



Ohlasy k zápasu



HFK Třebíč B
David Lorenc, hráč: Utkání se hrálo za poměrně silného větru, který bral balony, a na zrovna ne úplně nejlepším trávníku. Mrzet nás můžou neproměněné šance a hlavně neproměněná penalta.



Sestavy


SK Nové Syrovice
P. Novák [-] - Z. Dvořák [-] (89. J. Vlček [-] ) , M. Sosnar [-] (90. J. Weidenthaler [-] ) , J. Marek [-] (67. J. Vrba [-] ) , T. Lang [-] , J. Dubský [-] , J. Železný [-] , R. Janoušek [-] , V. Toman [-] , Z. Chalupa [-] , D. Růžička [-]

HFK Třebíč B
J. Šplíchal [-] - R. Valíček [-] , T. Oberreiter [-] , S. Renát [-] , M. Sáček [-] - D. Lorenc [-] , O. Uličný [-] , J. Uličný [-] , X. Rajpaul [-] - T. Staněk [-] (76. T. Trnka [-] ) , D. Kovář [-]

ŽK: 52. P. Novák , 57. V. Toman .
Hráči zápasu: V. Toman - X. Rajpaul .
Místo: Nové Syrovice. Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Daniel Procházka

Expert: Lucie Peňázová
Tip experta: výhra domácích

Třebíč je pro mě zatím zklamáním, doplácí i na bídu A-týmu. Syrovice budou chtít napravit nezdar z Budějovic a na konci budou šťastnějším týmem.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza