Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 15:30

16.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žďár B nepřipustil zaváhání


Branky


18

16. kolo nabídlo konfrontaci týmů z úplně odlišných pólů tabulky - aktuálně první záložní mužstvo Žďáru nad Sázavou vyzvalo na svém hřišti poslední tým TJ Podyjí Černíč. Očekával se jednoznačný souboj, ale Černíč svého soupeře potrápila, přesto si však neodvezla ani bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žďár neproměňoval šance

V sobotu v rámci 16. kola hostila na Bouchalkách žďárská "Benfika" poslední celek tabulky - tým z Černíče. Utkání začali borci z týmu domácích velice aktivně a dostali se do několika slibných šancí, které ale neproměnili. Ve 22. minutě po krásné kombinační akci odcentroval Zdeněk Peňáz a Tomáš Janů nekompromisně zavěsil za záda bezmocného brankáře Nováka. I nadále byli domácí aktivní a měli více ze hry, ale jejich kombinační akce se jim nedařilo přesněji zakončit. Naopak soupeř ze své ojedinělé akce v 38.minutě zakončil přesně a zásluhou mladíka Matyáše Lovětínského vyrovnal na 1:1.

O vítězství domácích rozhodl Peňáz

Do druhé půle domácí nastoupili s úmyslem přidat rychlé góly a zápas pokud možno co nejrychleji rozhodnout. Stoprocentní šance ale postupně neproměnili Janů, Filippi, Peňáz a pěkná střela Havlíka skončila těsně vedle brány. V 54.minutě nahrál Filippi Zdeňku Peňázovi a ten šajtlí k tyči svoji šanci proměnil - 2:1. I nadále byli aktivnější domácí, drželi míč na kopačkách, ale nedokázali proměnit vytvořené šance. Soupeř se dostal do další vážné akce v 80.minutě, ale Havlík obranným zákrokem střelu skvěle zblokoval. V 84.minutě přidal gólovou pojistku pro domácí kapitán týmu Petr Machatka po skvělé přihrávce Musila a rozhodl tak o tom, že hosté se ze zápasu prvního s posledním vrátí domů bez bodu s prohrou 1:3 z jejich pohledu. Nadále tak zůstávají na posledním místě tabulky, stejně jako Žďár na prvním.



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
Zdeněk Peňáz, vedoucí mužstva: Odehráli jsme solidní utkání, ale mrzí nás, že nejsme schopni proměnit stoprocentní šance a nastřílet více gólů. Věřím, že to zlepšíme už v příštím zápase, kdy jedeme na hřiště Jemnicka.




Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
A. Sobotka [-] - B. Sláma [-] (46. R. Gančev [-] ) , L. Bulíček [-] , P. Machatka [-] , F. Růžička [-] - D. Musil [-] , Z. Peňáz [-] , D. Russ [-] , T. Janů [-] , J. Havlík [-] - M. Filippi [-] (78. D. Baránek [-] )

TJ Podyjí Černíč
M. Novák [-] - P. Čermák [-] , D. Lovětínský [-] (61. T. Deutschar [-] ) , J. Lacina [-] , M. Brom [-] , Z. Janoušek [-] , . Povolný [-] , M. Lovětínský [-] , M. Borkovec [-] , M. Leitkep [-] , V. Leitkep [-]

Hráči zápasu: Z. Peňáz - M. Lovětínský .
Místo: Žďár n.S., UT - areál Bouchalk. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Kubeš Petr - DENEV Alex, JIRSA Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Daniel Procházka

Expert: Lucie Peňázová
Tip experta: výhra domácích

Zápas prvního s posledním týmem tabulky má jasného favorita. Žďárští mladíci jedou na vítězné vlně, po vysoké výhře v Třebíči si připíší další tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích