0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 15:30

15.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černíč doma podlehla Budišovu


Branky


0

Do tohoto zápasu vstupovala Černíč z pozice předposledního týmu a cíl byl jasný, alespoň nějakým bodovým ziskem se přiblížit postupně se oddalujícímu zbytku tabulky. To se jim, i přestože byli v prvním poločase lepším týmem, nepovedlo a vzhledem k výhře Moravských Budějovic, Černíč klesla na poslední místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Černíč byla lepší, ale do kabin šli spokojenější hosté

Do té doby předposlední Černíč vstupovala do zápasu z předposledního 13. místa, když jim na záda dýchaly poslední Moravské Budějovice. Tým z obce na řece Moravské Dyji hostil tým z Budišova-Náramče, pohybující se v klidném středu tabulky, který tak byl favoritem tohoto utkání. Přesto do utkání vstoupili lépe černíčtí, kteří si vytvořili několik nadějných šancí ke skórování, ale dopravit míč do sítě se jim nepovedlo - většinou trefili hostujího brankáře Trnku, nebo zamířili pouze do lapačů za bránou. Domácí byli místy lepším týmem a hosté z Budišova nestíhali. Bohužel pro domácí, na konci prvního poločasu udělali zbytečný faul, když nezvládli situaci dva na jednoho. Po této situaci nepohlídali odražený balón, Karel Nováček dostal spoustu prostoru a z rohu velkého vápna vymetl vzdálenější šibenici - 0:1. Hosté z Budišova tak domácím uštědřili lekci z produktivity a do šaten šli s nejtěsnějším možným vedením.

Druhý poločas už byl v režii hostů

Zatímco v prvním poločase se domácí za svou předváděnou hru nemuseli stydět, druhý poločas už byl jasně v režii hostů. Hned zpočátku druhého poločasuv 50. minutě, inkasovali domácí podruhé, kdy hostující hráč šel sám proti třem, ale s trochou štěstí se k němu míč odrazil a z rohu malého vápna ho předložil opět Karlu Nováčkovi, který míč procedil přes obránce domácích - 0:2. Pak se již domácí začali více soustředit na útok a třetí gól do otevřené obrany přidal Lukáš Horký - 0:3. Nicméně, domácím nechyběla chuť dát gól a přestože se jim to nepovedlo, předvedli sympatický výkon.



Ohlasy k zápasu


TJ Podyjí Černíč
Mikuláš Borkovec, hráč: První poločas jsme byli lepším týmem, i hosté uznali, že nestíhají. Utkání bylo plné povedených akcí na obou stranách. Hosté využili z minima maximum. Za nás velká smůla.

FC Budišov - Nárameč
Libor Švec, trenér: Domácí začali dobře a do 15 minuty měli dvě gólové šance, potom jsme hru vyrovnali a podařilo se nám vstřelit první gól. Druhou půli jsme si již pohlídali a vstřelili další góly.



Sestavy


TJ Podyjí Černíč
M. Novák [-] - P. Čermák [-] , D. Lovětínský [-] , J. Lacina [-] , M. Brom [-] , Z. Janoušek [-] , M. Lovětínský [-] (80. T. Deutschar [-] ) , M. Borkovec [-] , M. Leitkep [-] (65. J. Beseda [-] ) , D. Hajdík [-] (87. J. Fráter [-] ) , V. Leitkep [-]

FC Budišov - Nárameč
L. Trnka [-] - D. Věžník [-] , R. Pavlatovský [-] (46. M. Molnár [-] ) , K. Nováček [-] (86. T. Jakubec [-] ) , M. Sedláček [-] , Z. Dvořák [-] , T. Nováček [-] , J. Kozuň [-] , L. Horký [-] , J. Pažourek [-] (90. L. Vala [-] ) , M. Votoupal [-]

ŽK: 27. Z. Janoušek - 27. T. Nováček .
Hráči zápasu: K. Nováček , L. Trnka .
Místo: Černíč. Počet diváků: 58.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.