0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 16:30

25.kolo, Vysočina | Jihlava | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí vyšli naprázdno jak střelecky, tak bodově


Branky


0

Ve velkém dusnu se střetli dva týmy hrající v popředí tabulky. Hosté spolehají na nebezpečné standartky, za to domácí hrají z fotmamované obrany hodně útočný fotbal. Bohužel to ale v zápase s Kozlovem nepotvrdili a tak vyšli naprázdno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
  Hosté začali zápas aktivněji, domácí přehrávali a vypracovali si několik výrazných příležitostí ke skórování . V 15. minutě zahrávali přímý kop a nikým neatakovaný Boháček poslal hosty do vedení, naštěstí pro domácí byl odmáván ofsajd. O chvíli později se situace opakovala znovu, po standardní situaci propadl domácím balon obranou a Boháček se opět zjevil sám před gólmanem, ale ani tentokrát nebyl úspěšný. Nicméně Loučtí byli pořád v klidu a jejich ledabylé bránění standardních situací vyústilo v 23. minutě brankou Štěpánka, který nikým neatakován poslal odražený balon pod břevno. Po obdržené brance se domácí zvedli  a v obrovské příležitosti se ocitl Zámostný, který ovšem nastřelil dobře stojícího Langa.  

Do druhého poločasu nastoupilo pouze hostující mužstvo a kdyby v 50. minutě byl stav utkání 0:3, tak se nikdo nemohl divit. Po sérii velkých šancí hostů se probudili domácí, nicméně vázla jim kombinace a když už se dostali do šance tak netrefili branku. Rozuzlení přišlo v 83. minutě, kdy po dobře zahrané standardní situaci hlavičkoval hostující hráč sám před gólmanem, ten jeho hlavičku s námahou vyrazil pouze k opět nikým neatakovanému hostujícímu hráči a ten již neměl problém poslat balon do sítě.



Ohlasy k zápasu


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl. B
Martin Žatečka, brankář SK BUWOL METALl Luka nad Jihlavou ''B'': Hosté zaslouženě zvítězili a vyučili nás, jak se zahrávají standardní situace. My jsem je při nich v podstatě nebránili, za to naše standardtky to je tragédie, navíc s jednou střelou za zápas na branku se dá těžko vyhrát.




Sestavy


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl. B
M. Žatečka [-] - R. Hájek [-] , M. Brožek [-] , M. Kubeš [-] , V. Rychlý [-] (46. M. Pekárek [-] ) - M. Zámostný [-] , Z. Hlávka [-] (46. V. Čermák [-] ) , D. Pertlík [-] , M. Bratršovský [-] - M. Poláček [-] , L. Boháček [-] (60. T. Munduch [-] )


Hráči zápasu: J. Štěpánek .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.