1:1
(1:0)
58. P. Kubů
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 16:30

26.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polná remizovala s Košeticemi


Branky


9

Sapeláci se v posledním utkání loučili se čtyřmi legendami - Petrem Koubkem, Petrem Tržilem, Tomášem Reitermanem a Milanem Špendlíčkem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Szábó poslal Polnou do vedení

Ve 2. minutě hosté vystřelili zpoza šestnáctky, Koubek byl připraven. V 8. minutě vysunul Barák Szabóa, ten se zbavil obránce a nekompromisně zavěsil. O dvě minuty později skončila bomba Szabóa těsně nad břevnem Košetic. Ve 13. minutě unikl po pravém křídle Dvořáček, přihrával do tutovky pro Varhaníka, těsně před ním zachránil odkopem stoper hostí. V 18. minutě střílejí z šestnáctky hosté, Koubka však nepřekvapili. Ve 34. minutě již byli gólu mnohem blíž, jejich střelu zastavila spojnice břevna a tyče sapelácké branky. Ve 39. minutě došlo k nezaviněnému zranění košeitckého Tomáše, kterého musela odvézt sanitka. Ve 43. minutě centroval Dvořáček, Kozojed hlavičkoval nad branku hostí.

 

Hosté vyrovnali

Druhá půle začala krásnou akcí Sapeláků po ose Reiterman - Szabó  a na jejím konci Dvořáček minul o centimetry šibenici košetické svatyně. V 56. minutě dvojitá obrovská šance hostí,napoprvé zachránil hrudí Barák, napodruhé hosté netrefili ze tří kroků odkrytou branku. Ani to však Sapeláky nevarovalo a tak o dvě minuty později se štěstím vyrovnává Pavel Kubů na 1:1. O tři minuty později mohli jít Sapeláci zpět do vedení, Szabó prohodil obranu hostí a Dvořáček bohužel svoji tutovku spálil a překopl branku. V dalších dvou šancích potom byli Szabó a Špendlíček, gólman Jíša svůj tým podržel. V závěrečné čtvrthodince domácí hráli v pěti mužích na hrotu, chtěli utkání rozhodnout, ale nepodařilo se. V největší šanci v závěru utkání byl v 85. minutě Reiterman, tváří v tvář gólmanovi však neuspěl a tak se body nakonec dělily.



Ohlasy k zápasu


TJ Sapeli Polná
Jiří Babínek, trenér: Prvních třicet minut bylo ještě koukatelných, potom to šlo rapidně dolů. V druhé půli jsme nechali chuť , pohyb a nasazení v kabině a tak se poctivě hrající hosté dočkali vyrovnání.V utkání jsme asi měli víc šancí, ale vyhrát jsme si za předvedený bezkrevný výkon nezasloužili. Je to škoda, očekával jsem, že se náš tým kousne a naši matadoři budou loučit vítězstvím.




Sestavy


TJ Sapeli Polná
P. Koubek [-] - M. Špendlíček [-] (67. A. Kovář [-] ) , J. Szabó [-] , Š. Bambula [-] , P. Kozojed [-] , P. Barák [-] , M. Boháček [-] , L. Varhaník [-] , T. Reiterman [-] , P. Tržil [-] , F. Dvořáček [-]

TJ Sokol Košetice
J. Jíša [-] - D. Bartoška [-] , J. Starý [-] , Z. Suk [-] , M. Duba [-] , T. Marek [-] (41. V. Vlk [-] ) , P. Kubů [-] , T. Vejsada [-] , L. Hanousek [-] , M. Skořepa [-] , J. Kordík [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: MÜLLER Jiří - NOVÁČEK Ivo, VONEŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích