1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2018 16:30

25.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polná porazila Jaroměřice


Branky


12

Do posledních Jaroměřic přijeli v neděli hráči Polní, kteří zde zvítězili 1:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již ve druhé minutě utkání uvolnil na šestnáctce Brabec Fišera, jeho střela však nešla mezi tři tyče. O minutu později se již skóre měnilo, po přímém kopu Dvořáčka vrátil míč před branku Boháček a Kozojed byl neomylný - poslal Sapeláky do vedení 0:1.O dvě minuty později měl Kozojed další tutovku, domácí gólman Šebela se při jeho střele vyznamenal. Ve dvanácté minutě sehráli Sapeláci nádhernou kombinaci, na jejímž konci byla pumelice Navrátila, Šebela míč vyrazil, ale dorážející hráč byl v ofsajdu. Ve  22. minutě vyslal Bambula kolmici pro Navrátila, ten utekl po levém křídle a jeho zpětná přihrávka přesně našla Kozojeda, který zvýšil na 0:2. Ve 28. minutě si naběhl do tutovky Dvořáček, domácí gólman se opět vyznamenal. Ve 29. minutě poprvé zahrozili domácí, střelu zpoza šestnáctky Rezničenko kryl. V 31. minutě předvedl krásnou individuální akci Fišer, proháčkoval se obranou domácích, a když byl sám proti gólmanovi, tak se rozhodl pro lob, který nevyšel. O minutu později se situace opakovala, jen v závěru místo lobu volil Fišer kličku gólmanovi, ani tentokrát nebyl úspěšný. Ve 33. minutě beci neobsadili hlavičkujícího Baráka, ten svoji možnost nevyužil a mířil vedle branky. V 35. minutě Polná při zakládání rychlého protiútoku ztratila míč, domácí podnikli brejk a Kurtin z osmnácti metrů trefil přesně za pravou tyč - 1:2. Vzápětí domácí v dobré pozici přestřelili branku. Ve 42. minutě zahrávali domácí přímý kop, Rezničenko vyrazil střelu na roh. 

Ve 48. minutě hosté předvedli další krásnou akci, po pravé straně si nasprintoval Boháček, v pravou chvíli mu adresoval přihrávku Dvořáček, ostrý centr Boháčka našel před brankou Fišera a ten zvýšil na 1:3. V 50. minutě předvedl Fišer další sólo,  na jeho konci připravil palebnou pozici pro Brabce, ten však přestřelil jaroměřickou svatyni. O minutu později obešel Kozojed i gólmana, hattricku se však nedočkal, neb jeho střela minula branku. V 52. minutě domácí gólman neudržel v malém vápně míč, Fišer toho však nestačil využít. V 59. minutě Dvořáček pádil sám na gólmana Šebelu, zakončil bohužel těsně vedle branky. V 67. minutě utekl domácím obráncům Špendlíček, jeho ostrá levačka trefila pouze gólmana. O šest minut později opět excelovala ikona Sapeláků Špendlíček. Obhodil si pravačkou beka a levačkou okamžitě vypálil - Šebela svůj tým opět podržel. V 89.minutě po standartce domácích hlavičkoval Leoš Barák nad branku hostů.



Ohlasy k zápasu



TJ Sapeli Polná
Jiří Babínek, trenér: Naši hráči předvedli pěkný technický fotbal, vypracovali si nespočet šancí, využili jsme však pouze tři! Naše výhra je naprosto zasloužená, hráli jsme s chutí a mimo poslední čtvrthodiny první půle jsme byli jasně lepším týmem.



Sestavy


FK Jaroměřice nad Rokytnou
T. Šebela [-] - J. Urbánek [-] , V. Bula [-] , M. Svoboda [-] , T. Hambálek [-] (60. R. Menčík [-] ) - S. Křivánek [-] , I. Rygl [-] , P. Kurtin [-] , J. Stejskal [-] - L. Barák [-] , A. Palát [-] -

TJ Sapeli Polná
I. Rezničenko [-] - Š. Bambula [-] , M. Brabec [-] , F. Dvořáček [-] , P. Navrátil [-] , P. Fišer [-] (84. A. Kovář [-] ) , P. Barák [-] , M. Boháček [-] , T. Reiterman [-] , P. Tržil [-] , P. Kozojed [-] (60. M. Špendlíček [-] )

ŽK: 31. V. Bula , 70. P. Kurtin - 42. T. Reiterman .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: FOTR Jan - PETRLÍK Ladislav, JANOVSKÝ Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích