1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2015 14:00

24.kolo, Vysočina | Jihlava | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brzkov doma vyšel na prázdno


Branky


0

Brzkov předvádí v poslední době kvalitní výkon a proti Lukám nad Jihlavou "B" chtěl udržet tři body doma. To se nakonec domácím nepodařilo, neboť za Luka řádil Poláček.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas moc fotbalové krásy nepobral a to především díky kvalitě hrací plochy v Brzkově, a tak se zápas změnil v boj o každý balon a o snahu nedostat branku. Domácí hrozili především z autů a nakopávaných míčů, se kterými si ale hostující obrana poradila a hosté tak vyráželi do nebezpečných protiútoků, které domácím činily problémy. Jako první se prosadili v 25. minutě hosté, paradoxně po standardní situaci, když Poláček z otočky nechytatelně napálil odražený balon do domácí sítě. Hosty jako by tato branka uspala a do konce poločasu byli nebezpečnější pouze domácí, ale výraznější šanci si nevytvořili. Druhý poločas začal tak jak skončil první, domácí se tlačili do zakončení a místy hosty výrazně přehrávali, ale do vyložené šance se nedostali a tak udeřilo na druhé straně. V 70. minutě Poláček využil zaváhání v domácí obraně a poslal hosty do dvougólového vedení. Poté se hra uklidnila a vypadalo to, že se zápas v poklidu dohraje, nicméně v 78. minutě se po přímém kopu z hranice vápna krásnou střelou prosadil domácí Végh a zadělal na drama. Hosté měli několik příležitostí jak rozhodnout, ale proti byl domácí brankář a tak poslední slovo měli domácí, kteří v závěru zápasu měli šanci na vyrovnání, ale hosté tuto akci přežili a odvážejí si těžce vydřené 3 body.



Ohlasy k zápasu



SK BUWOL METAL Luka n.Jihl. B
Martin Žatečka, brankář Luk nad Jihlavou "B": Vzhledem k podmínkám si myslím, že 3 body jsou úspěch. Kluci zápas odjezdili a je jen škoda, že jsme si závěr nepohlídali a nepřidali třetí branku.



Sestavy



SK BUWOL METAL Luka n.Jihl. B
M. Žatečka [-] - R. Hájek [-] , M. Brožek [-] , V. Rychlý [-] , M. Kubeš [-] - D. Hanáček [-] , D. Pertlík [-] , Z. Hlávka [-] , M. Zámostný [-] - M. Poláček [-] (87. V. Čermák [-] ) , L. Boháček [-]

Hráči zápasu: M. Poláček , M. Kubeš .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.