1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2018 16:30

21.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Nová Ves rozhodla v závěru utkání a získala všechny body


Branky


14

Už to vypadalo, že utkání mezi Novou Vsí a Přibyslaví skončí za bezbrankového stavu, ale domácí hráč Novotný dokázal vstřelit v 89. minutě rozhodující branku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

Lépe začali domácí, na krásný centr Starého těsně nedosáhl Šandera. Po třiceti minutách hry zahrozili i hosté, ale Vopršálovu šanci dokázal domácí gólman Fuksa zneškodnit. S dalšími šancemi si obranné řady obou týmů poradily, a tak se do kabin šlo za stavu 0:0.

Novotný rozhodl v poslední minutě

Po změně stran mohla jít Nová Ves do vedení, Nečas se zjevil sám na malém vápně, ale svůj pokus mířil pouze do gólmana hostů. Ani Starého pokus čtvrt hodiny před koncem nevedl ke gólu. Rozhondutí přišlo až minutu před koncem řádné hrací doby. K přímému kopu se postavil Novotný a svoji střelou vymetl všechny pavouky v šibenici.



Sestavy


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě
J. Fuksa [-] - M. Novotný [-] (61. O. Šandera [-] ) , J. Šandera [-] (78. V. Novotný [-] ) , M. Kuchta [-] , F. Nečas [-] , J. Šandera [-] , J. Starý [-] , J. Krejčí [-] , T. Novotný [-] , J. Havlík [-] , O. Starý [-]

SK Přibyslav
L. Pazderka [-] - J. Sibera [-] , A. Vostál [-] (69. J. Bačkovský [-] ) , M. Krčál [-] , L. Vykoukal [-] , S. Pochop [-] , J. Pospíchal [-] (75. J. Flekal [-] ) , M. Votava [-] , M. Korel [-] , J. Eis [-] , J. Vopršal [-]

Počet diváků: 155. Rozhodčí: POJEZNÝ Karel - JAHODA Jaroslav, INVALD Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Herbrych

Expert: Jiří Pikl
Tip experta: výhra domácích

Nová ves je ve svém domácím prostředí velice nebezpečná a body se z ní neodváží snadno. Myslím si, že je odtud neodveze ani Přibyslav a všechny body zustanou domácím.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích