P. Navrátil 45. (vl.)
Š. Bambula 92. (vl.)
2:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2018 16:30

21.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouty doma remizovaly s Polnou


Branky


45. P. Navrátil (vl.) , 92. Š. Bambula (vl.) - 25. M. Brabec , 39. M. Brabec
14

V rámci 21. kola zajížděla Polná do Kout, které stále myslí na udržení. Polná vedla o dvě branky, ale díky dvou vlastním gólům zápas skončil remízou 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Polná šla do vedení

Již ve druhé minutě spálili domácí tutovku, když z hranice penalty přestřelili branku Polné. V osmé minutě uvolnil Mašek do křídla Dvořáčka, ten výborně vypálil, jeho střela však jen orazítkovala tyč Stýblovy branky. Ve 14. minutě hlavičkují domácí pod břevno, Koubek pro jistotu vyráží míč na rohový kop. O čtyři minuty později opět v šanci domácí tým, zakončují však mimo tři tyče. Ve 25. minutě hlavičkují koutečtí po pěkném centru mimo. Ve 25. minutě vyslal Fišer do brejku Brabce a Sapeláci vedli 0:1. Ve 32. minutě zaváhala Polná s odkopem, domácí vybojovali míč, nacentrovali před branku a míč z hlavičky mířící do sítě stihl vykopnout Navrátil. V 39. minutě uvolnil Dvořáček Brabce, ten postupoval sám na gólmana a opět byl úspěšný - 0:2. Ve 42. minutě Koubek efektně zlikvidoval střelu domácích z dvacetipěti metrů. Ve 45. minutě se domácí dočkali snížení, po rohu si Navrátil něšťastně zahlavičkoval do vlastní branky.

Kouty v 92. minutě vyrovnali

V 59. minutě nádherně nacentroval Dvořáček, Reiterman ani Boháček však na míč nakonec nedosáhli. V 69. minutě šel Kozojed z půlky sám na gólmana, ale vstřelit gól se mu nepodařilo. Domácí gólman se při výborném zákroku zranil, několik minut se nehrálo a do branky šel náhradník. Domácí se v závěru snažili o vyrovnání, první obrovskou šanci i dorážku zlikvidoval Koubek. Na rozdíl dvou branek mohl zvýšit Mašek, jeho dělovka se však do branky nevešla. A tak se nakonec v nastavení dočkali domácí. V 92. minutě si Polná vstřelila opět vlastní branku, a tak si nakonec tým trenéra Babínka odvezl pouhž bod.



Ohlasy k zápasu



TJ Sapeli Polná
Jiří Babínek, trenér: V posledních utkáních se nám nedaří, jsme v herním útlumu. Koutečtí si bod jistě zasloužili, ale když v utkání vedete o dvě branky, vstřelíte čtyři góly, utkání skončí 2-2 a oba vlastence dostanete v poslední minutě jednotlivých poločasů, tak to je fakt na Chocholouška. A ještě navíc vedoucí domácího týmu opakovaně sprostě uráží naše hráče a naši lavičku. Když k tomu přidáme nerovný trávník a fotbal na který se nedalo dívat /zvláště z naší strany, tak to byla opravdu bídná neděle.



Sestavy


TJ Sokol Kouty
L. Stýblo [-] (71. F. Coufal [-] ) - M. Parma [-] , M. Semrád [-] , M. Nestrojil [-] , F. Tenkl [-] , J. Cejpek [-] (85. A. Dočekal [-] ) , V. Navrátil [-] , J. Roušar [-] , M. Neumann [-] , J. Havelka [-] (58. L. Vařejka [-] ) , J. Štveráček [-]

TJ Sapeli Polná
P. Koubek [-] - L. Varhaník [-] , P. Mašek [-] , Š. Bambula [-] , P. Kozojed [-] , F. Dvořáček [-] , P. Navrátil [-] (46. T. Reiterman [-] ) , P. Fišer [-] , M. Boháček [-] , J. Vacek [-] , M. Brabec [-] (65. P. Tržil [-] )

ŽK: 61. M. Neumann , 94. J. Roušar - 37. L. Varhaník , 82. P. Tržil .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: MÜLLER Jiří - JÍLEK Lukáš, BÍLEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Herbrych

Expert: Jiří Pikl
Tip experta: remíza

Utkání ve kterém očekávám opět remízu. Sapeli nejsou na hřištích soupeřů tak silní, jak na svém domácím hřišti. Navíc bez své největší hvězdy a střelce Kuby Szabóa.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů